Toistaiseksi viimeiset Allegro-junat liki täynnä kumpaankin suuntaan

2:08
VR keskeyttää Allegro-junan liikennöinnin.

Helsingin ja Pietarin välillä vielä kulkevat, toistaiseksi viimeiset Allegro-junat ovat jo lähes loppuunmyytyjä, kerrotaan VR:n viestinnästä.

Lauantain kahdessa junassa Helsingistä Pietariin on ollut vielä jonkin verran tilaa. Sen sijaan Pietarista Helsinkiin lauantaina ja sunnuntaina tulevat kaksi junaa ovat jo lähes loppuunmyytyjä. Myös sunnuntaina Helsingistä Pietariin matkaavaan ainoaan junaan on jäljellä enää yksittäisiä lippuja.

VR:n viestinnän mukaan Pietarista Helsinkiin tulevat junat olivat loppuunmyytyjä pari viikkoa helmikuun lopusta alkaen. Viimeisten kahden viikon aikana matkamäärä vakiintui kuitenkin matalammalle tasolle.

– Tähän saakka olemme jatkaneet Allegron liikennöintiä viranomaisohjeiden mukaisesti, ja tarkoituksena on ollut turvata suomalaisille pääsy Suomeen. Näiden viikkojen aikana henkilöt, jotka ovat halunneet lähteä Venäjältä, ovat ehtineet poistua maasta, sanoi VR:n matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola tiedotteessa perjantaina.

– Nyt Allegron liikennöintiä ei ole enää pakotteiden myötä valtion omistajaohjauksen ilmoituksen mukaan tarkoituksenmukaista jatkaa, joten keskeytämme liikenteen toistaiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja