Toimittaja latoi kammottavaa tekstiä olympialaisten naisurheilijasta – "Hänhän on ylipainoinen, kuin sika villapaidassa"

4:55
Katso videolta MTV Urheilun raportti paikan päältä Tokiosta olympialaisten olosuhteista.

Hollantilaistoimittaja Johan Derksen kutsui De Oranjezomer -ohjelmassa Brasilian maalivahti Barbaraa siaksi villapaidassa Hollannin ja Brasilian pelattua 3-3-tasapelin Tokion olympialaisten jalkapallon alkulohkopelissä.

Brasilia ja Hollanti kohtasivat F-lohkon huippuottelussa lauantaina. Mallikkaasti turnauksen aloittanut Hollanti oli johdossa ottelussa kahteen otteseen, mutta Brasilia nousi molemmilla kerroilla tasoihin ja meni lopulta ohi. Dominique Janssen pelasti maalillaan Hollannille arvokkaan pisteen reilu 10 minuuttia ennen ottelun päätöstä.

Molemmilla joukkueilla on kasassa neljä pistettä kahden ottelun jälkeen. 42 ottelua maajoukkueessa pelannut brasilialaisvahti Barbara joutui törkeiden kommenttien kohteeksi ottelun jälkeen.

– Brasilian maalivahtihan on ylipainoinen, eikö niin, kuin sika villapaidassa. Näyttää pilkanteolta Brasilian maajoukkueelle. En rehellisesti sanottuna muista häneltä yhtään hyvää torjuntaa. Jouduin katsomaan ottelun tiettyjen olosuhteiden vuoksi, Derksen sanoi lähetyksessä.

– Nautin naisten suorituksista käsipallossa ja pyöräilyssä mielummin kuin jalkapallossa. Naisjalkapalloilu ei ole hauskaa ollenkaan, mutta Hollanti näytti paljon paremmalta kuin Brasilia, Derksen jatkoi.

Hollanti kohtaa alkulohkon päätöspelissään Kiinan. Brasilialla vastassa on Sambia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja