Titanic-elokuvasta julkaistiin uusi juliste, jonka yksi Kate Winsletiin liittyvä yksityiskohta hämmentää: "Tämä todella stressaa minua"

Kate Winsletin hiustyyli tuoreessa Titanic-julisteessa herättää kysymyksiä.

Yhdysvaltalaisen James Cameronin ohjaama elokuvajätti Titanic sai ensi-iltansa vuonna 1997. Nyt, yli 25 vuotta myöhemmin, elokuvasta julkaistaan uudelleenmasteroitu versio, jonka myötä Titanic palaa elokuvateattereihin. Elokuvan uudesta versiosta julkaistiin hiljattain aivan uusi promokuva ja juliste, jossa tarinan päähahmot, Kate Winsletin esittämä Rose ja Leonardo DiCaprion näyttelemä Jack syleilevät toisiaan. 

Kuvassa on kuitenkin yksityiskohta, jonka moni on pistänyt merkille – tai on useille ainut asia, johon useat pystyvät kiinnittämään huomionsa: Kate Winsletin erikoinen hiustyyli. Julisteen kuvassa Winsletin pään toisen puolen hiukset noudattavat 1900-luvun alun yleistä tyyliä naisilla, mutta pään toisen puolen hiukat ovat auki. 

Asia on herättänyt runsaasti kysymyksiä sosiaalisessa mediassa, kun monet ovat ihmetelleet erikoista valintaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tämä todella stressaa minua, kuinka Kate Winsletilla on kaksi eri hiustyyliä tässä.

Jos jullkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Syvimmillään Titanic on tukkatarina. 

Joidenkin tulkintojen mukaan kahden eri hiustyylin olisi tarkoitus kuvastaa Rosen kamppailua sosiaalisesta luokastaan johtuvan roolin takia. Rose kuuluu yläluokkaan ja häneltä odotetaan sen myötä asemalleen sopivaa käytöstä, mutta toisaalta hän janoaa vapautta ja huolettomuutta, jota Jack, jonka hän tapaa laivalla, edustaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuonna 1912 neitsytmatkallaan uponneesta laivasta dramatisoidusti kertova Titanic rikkoi elokuva-alan ennätyksiä ilmestyessään vuonna 1997. Elokuva sai ylistäviä arvostelija ja teki debyyttiviikonloppunsa aikana 28 miljoonan dollarin tuloksen. 

Lähteet: Glamour, Forbes

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja