Tinderliiga hyökkäsi raa'asti: Nuori nainen houkutteli jalkapalloilijan satimeen, mies ruhjottiin puukolla uhaten – "Jos kerrot, tapamme sinut"

Ruotsissa on menossa oikeudenkäynti niin kutsuttua Tinderliigaa vastaan. Se hyökkäsi juonittelun jälkeen muun muassa tunnetun jalkapalloilijan kimppuun ja ryösti tämän puukolla uhaten, kertoo Aftonbladet.

Jalkapalloilijamies oli saanut vuonna 2019 Tinder-deittailusovelluksessa parikseen nuoren, tuolloin 20-vuotiaan naisen. 

Kaksikko päätyi keskustelemaan ja muutamaa päivää myöhemmin nainen lähetti jalkapalloilijalle tekstiviestin.

– Hei, täällä olen, nainen kirjoitti.

Jalkapalloilija uteli, milloin nainen haluaa tämän tulevan luokseen.

– Nyt, jos pystyt, nainen vastasi.

Jalkapalloilija oli suunnannut kerrottuun paikkaan Strängnäsissä. Kun hän oli naisen ilmoittaman portin luona, joukko ihmisiä hyökkäsi häntä kohti.

Raaka hyökkäys

Jalkapalloilijasta otettiin kiinni ja hänen päätään painettiin eteenpäin. Yhdellä hyökänneistä oli jalkapalloilijan mukaan kädessään puukko ja yhdellä hylsyavain.

Jalkapalloilija oli viety parin sadan metrin päähän metsään, jossa häntä oli lyöty, potkittu ja uhkailtu pitämällä puukkoa tämän vasemman silmän alla. 

Jalkapalloilija pakotettiin luopumaan lompakostaan, puhelimestaan, avaimistaan ja takistaan. Hän oli myös joutunut kertomaan pankkitunnuksensa, jonka avulla Tinderliiga sai häneltä yli 10 000 euroa.

Jalkapalloilija pakotettiin sanomaan myös nöyryyttäviä asioita kameralle. Häntä varoitettiin kertomasta poliisille ennen kuin hänet vapautettiin kahden tunnin jälkeen.

– Kun kaikki oli ohi, he sanoivat, että he tietävät, missä hän asui ja että me tapamme sinut ja he olisivat pahoja hänen perheelleen, jos hän kertoisi tästä, poliisiraportissa lukee.

Jalkapalloilija oli kertonut asiasta poliisille jo samana iltana. 

10 syytettyä

Kaikkiaan kymmentä ihmistä – kahdeksaa miestä ja kahta naista – syytetään ihmiskaupasta, pahoinpitelystä ja ryöstöstä. Tinderliigan uhreina on ollut viisi 1950–1990-luvuilla syntynyttä miestä.

Miehen satimeen houkutellut nykyisin 21-vuotias nainen on kertonut kuulusteluissa, että häntä kaksi vuotta nuorempi nainen oli patistanut häntä kirjoittamaan tässä jutussa kerrotulle jalkapalloilijalle.

Tapausta käsitellään oikeudessa suljetuin ovin kolmessa eri kaupungissa: Eskilstunassa, Örebrossa ja Västeråsissa.

Näin vältyt nettihuijaukselta 8:00
Videolla keskustellaan, miten välttyä nettihuijauksilta.

Lue myös:

    Uusimmat