Timo Lavikainen veti suoran lähetyksen ääni käheänä – huutaminen harjoituksista kostautui: "Se oli viimeinen niitti"

Putous-tähti Timo Lavikaisen lapset eivät reagoi, jos näkevät isänsä televisiossa:"Kyllä se palauttaa maan pinnalle" 8:28
Putous-tähti Timo Lavikaisen lapset eivät reagoi, jos näkevät isänsä televisiossa: "Kyllä se palauttaa maan pinnalle"

Timo Lavikaisen ääni oli maassa Putouksen suorassa lähetyksessä. 

Suosikkinäyttelijä Timo Lavikainen on yksi Putous Allstars -kauden tähdistä. Mies puki legendaarisen sinipaidan ylleen viime viikonloppuna erikoiskauden toisessa jaksossa. Monet katsojat huomasivat, että Lavikaisen ääni oli maassa suorassa lähetyksessä. Hän paljasti MTV Uutiset Livessä edellisen päivän treenien vaikuttaneen. 

– Ei osaa puolilla valoilla mennä edes treeneissä. Vika biisi oli aika energinen. Meillä oli vielä pari sellaista sketsiä, jotka eivät tulleet ikinä yleisön nähtäville, harjoitussketsejä. Esimerkiksi sellainen, missä jeesus perustaa punk-bändin, se oli viimeinen niitti, hän paljasti.

– Johtui ihan siitä, että on huutanut niin paljon.

Suorassa lähetyksessä ei vältytty kommelluksilta, ja monella näyttelijällä oli vaikeuksia pitää pokkaa. 

– Kun treenattiin tää viikko, en ole pitkään aikaan nauranut niin paljon, että oli ihan vatsalihakset kipeänä. Tää viikko on ollut tosi hauska, hän paljastaa. 

Mikä suosikkinäyttelijälle on tärkeintä elämässä? Entä katsovatko hänen pienokaisensa isänsä Putous-hahmoja? Katso koko haastattelu videolta!

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19:30



Lue myös:

    Uusimmat