Timjamisiika ja Puikulamuhennos 17.4.2000

Julkaistu 25.05.2001 16:57

Toimittaja Pirkko Arstila

siikafileitä
timjamia
sipulia
suolaa
hyvää ruokaöljyä

Sekoita ainekset. Marinoi kala yön yli. Poista timjami ja sipulit. Valuta kalat hyvin. Paista nopeasti pannussa tai vuolukivellä. Tipauta tilkka väinönputkietikkaa päälle.

Puikulamuhennos


Puikulaperunoita tai muita jauhoisia perunoita
persiljaa
purjosilppua kahteen kertaan keitettyjä korvasieniä
tilkka valkoviiniä tai vettä suolaa, pippuria.

Keitä puikulat nopeasti (10min). Freesaa sillä välin persilja, purjo ja keitetyt korvasienet voissa. Murskaa perunat ja lisää muut ainekset. Sekoita hyvin.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle