Tillipestolohi

Tillipestolohi ja paistetut punajuuret
Tillipestolohi ja paistetut punajuuretCopyright MTV Oy 2004
Julkaistu 13.01.2004 11:40(Päivitetty 08.02.2005 15:57)
  • 1 puntti tilliä
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 2 rkl raastettua parmesaanijuustoa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja valkopippuria
  • 600 g lohifileetä

Hienonna tilli, oliiviöljy, pinjansiemenet ja mausteet sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi ja lisää lopuksi parmesanraaste. Leikkaa lohifilee neljään osaan, niin että se jää nahasta kiinni. Mausta halutessasi lohipalat kevyesti suolalla ja pippurilla. Sivele ne vielä tasaisesti tillipestolla ja paista 200 C uunissa noin 15-20 minuuttia.

Resepti: Jyrki Sukula

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle