Tiger Woodsille sadan miljoonan erikoisbonus

Tiger Woods ja Rory McIlroy ollaan palkitsemassa miljoonien jättibonuksilla kiitoksena siitä, että he ovat pysyneet mukana golfin PGA-kiertueella.

Moni golfammattilainen loikkasi saudirahoitteiselle LIV-kiertueelle käsittämättömän suurien rahojen perässä. Esimerkiksi John Rahm houkuteltiin LIV-kiertueelle mediatietojen mukaan käsittämättömällä puolen miljardin dollarin rahasummalla. Vaikka huipuille oli tarjolla uudella saudirahoitteisella kiertueella aivan mielipuoliset palkkiot, päätti osa huipuista pysyä PGA-kiertueella.

Nyt perinteikäs PGA-kiertue on päättänyt palkita suurimmat tähtensä siitä, että he eivät loikanneet LIV:n leiriin. Tiger Woods on saamassa 100 ja Rory McIlroy 50 miljoonan arvosta osakkeita uudessa PGA:n ja LIV yhteishankkeessa. LIV:n ja PGA:n yhdistymisestä on puhuttu jo jonkin aikaa ja neuvottelut yhdistymisestä ovat käynnissä, mutta vielä ei ole päästy yhteisymmärrykseen.

Myös muita PGA-kiertueen pelaajia ollaan palkitsemassa osakkuudella. 193 PGA-kiertueen pelaajia ollaan palkitsemassa yhteensä 930 miljoonan dollarin osakkuuksilla. Suurin osa rahapotista jaetaan 36 parhaalle PGA-kiertueen pelaajalle.

Suomalaisista PGA-kiertueella pelaa Sami Välimäki. Hänellä on plakkarissa yksi top 10 -sijoitus, kun hän sijoittui peräti toiseksi Meksikon kilpailussa helmikuussa. LIV-kiertueella on mukana Kalle Samooja.

 

Lue myös:

    Uusimmat