Tiger Woods sivuroolissa 11-vuotiaan pelikumppaninsa takia – "Tiger, siirry syrjään ja anna meidän katsoa"

Golfsuuruus Tiger Woods saa osakseen normaalia vähemmän huomiota, kun hän aloittaa pelinsä PNC Championship -turnauksessa lauantaina. Syynä tähän on toinen Woods. 

– Tämä on ensimmäinen pelaamani turnaus, jossa Tiger Woods ei ole show'n tähti. Ja hän tietänee sen itsekin, yhdessä Woodsin kanssa noin 170 turnauksessa pelannut Padraig Harrington kommentoi. 

Turnauksen tähti kulkee kentällä Woodsin rinnalla: Tigerin 11-vuotias poika Charlie. 

– Kaikki pysähtyvät katsomaan Charlieta, Harrington jatkaa. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Orlandossa lauantaina ja sunnuntaina pelattava kisa on tarkoitettu huippupelaajille ja heidän jälkikasvulleen, ja kentällä edetään pareina. 

Lasten turnauksissa jo menestystä saavuttaneen Charlien svingin on sanottu olevan kuin kopio isänsä lyönnistä. Nuorukaisen suoritukset kiinnostavat kaikkia.  

– Tunnelma harjoituksissa oli vähän kuin "Tiger, siirry syrjään ja anna meidän katsoa". Hän (Charlie) näyttää pelaajalta, hän näyttää nauttivan pelistä ja rakastavan sitä. Se on hienoa nähdä, Harrington toteaa. 

Myös isä-Woods hykertelee jälkikasvunsa pelistä. 

– On niin hauskaa nähdä hänen nauttivan tästä, nauttivan pelistä, urallaan 15 major-turnausta voittanut Tiger Woods sanoo. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Entinen maailmanlistan ykköspelaaja Justin Thomas, joka on Woodsin perheen läheinen ystävä, paljastaa, että Charlie on esitellyt myös henkisen sodankäynnin kykyjään yhteisillä pelikierroksilla. 

– Häntä ei pidä vertailla Tigeriin tai kehenkään muuhun. Hänen pitää vain nauttia pelistä. Toivon, että hän pelaa hyvin, golfvalmentajana toimivan isänsä kanssa pelaava Thomas summaa. 

Lähteet: Reuters, Sportsnet

Lue myös:

    Uusimmat