Tiger Woods hykerteli ylpeydestä – Charlie Woodsilta, 11, hämmästyttävä golfsuoritus isänsä seurassa

Tiger Woods hämmästeli 11-vuotiaan poikansa Charlien lyöntejä PNC Championship -turnauksessa lauantaina. 

Woods kiersi kenttää Charlie-poikansa kanssa Orlandossa pelattavassa, huippupelaajille ja heidän perheenjäsenilleen tarkoitetussa turnauksessa. Kaksikko on tuloksella -10 jaetulla kuudennella sijalla avauspäivän jälkeen.   

– Hän teki muutamia ilmiömäisiä lyöntejä, Tiger Woods hehkutti poikansa suoritusta. 

– Meillä oli niin hauskaa pelata yhdessä ja kannustaa toisiamme. Täydellinen ilmapiiri. Olen ennen kaikkea isä. Jaamme saman kilpailuhenkisyyden. Haluamme voittaa, mutta kilpaileminen ja toistemme tukeminen tekevät tästä upean kokemuksen. 

Charlie Woods on kilpailun historian nuorin osanottaja. 

Pelimuotona on scramble, jossa molemmat lyövät avauslyönnin, minkä jälkeen pari jatkaa valitsemallaan pallolla. Näin toimitaan jokaisen lyönnin kohdalla, kunnes pallo on reiässä. 

3. väylällä nähtiin hämmästyttävä suoritus, kun Woodsit pelasivat sen eagleen eli kaksi alle ihannetuloksen pelkästään Charlien lyönneillä. Varsinkin Charlien toinen, noin 160-metrinen lyönti aivan lipun viereen oli kerrassaan upea. Ylpeän isän reaktio oli sydämellinen, kun Charlien putti putosi kuppiin. 

Alla video Charlie Woodsin toisesta ja kolmannesta lyönnistä 3. väylällä sekä Tigerin reaktio poikansa upeaan eagleen. 

Kisan johdossa on Matt Kuchar 13-vuotiaan poikansa Cameronin kanssa tuloksella -14. Kahden lyönnin päässä väijyvät Vijay Singh ja tämän poika Qass.  

Turnaus päättyy sunnuntaina. 

Lue myös:

    Uusimmat