Tiesitkö tämän Suomessa vierailevasta Helena Christensenistä?

Tanskalainen huippumalli Helena Christensen vierailee Suomessa tiistaina.

1990-luvun menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva 43-vuotias Helena Christensen nähdään tiistaina Helsingissä käynnistämässä kansainvälistä silmälasikilpailua. Christensen nousi pinnalle 18-vuotiaana voitettuaan Miss Tanska -kilpailun ja edustettuaan Miss Universum -mittelössä.

Ranskassa mallinuraansa luonut Helena on toiminut kuuluisan alusvaateketjun mallina ja tähdittänyt lukuisten luksusmerkkien muotinäytöksiä sekä maailman muotiraamattujen kansia. Mallinurallaan Christensen kohautti poseeraamalla alasti New Yorkin kuuluisan Times Square -aukion jättikokoisessa mainoslakanassa, peittäen strategiset paikkansa ainoastaan banaaninlehdillä. Ympäri maailman uransa aikana asuneella Christensenillä on asunnot Tanskassa ja Amerikassa, New Yorkissa.

Vuonna 1991 Christensen nähtiin Chris Isaakin kuuluisan Wicked Game -kappaleen musiikkivideolla. Videolla Helena nähdään pelehtimässä rannalla Isaakin kanssa ja kyseinen video on äänestetty maailman seksikkäimpien videoiden joukkoon. Helena on toiminut myös valokuvaajana sekä amerikkalaisen muotilehden taiteellisena johtajana.

90-luvun alussa Helena eli on-off-suhteessa INXS-yhtyeen keulahahmon, Michael Hutchencen kanssa noin viiden vuoden ajan. Christensen on ollut naimisissa näyttelijä-ohjaaja Norman Reedusin kanssa. Helena ja Norman saivat pojan vuonna 1999, mutta parin liitto päättyi kuitenkin eroon vuonna 2003. Helena on myös tapaillut edesmennyttä näyttelijää Heath Ledgeriä.

Lähde: Wikipedia

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja