Mainos

Lapuan tieliikenneonnettomuus: Yksi menehtyi säiliöauton ja kolmen henkilöauton kolarissa

Lapualla Seinäjoentiellä tapahtui iltapäivällä kello 13 jälkeen säiliöauton sekä kolmen henkilöauton välinen liikenneonnettomuus, joka on vaatinut yhden kuolonuhrin.

Onnettomuudessa loukkaantui kolme henkilöä ja yksi henkilö on menehtynyt. Poliisin mukaan onnettomuudessa menehtynyt on 45- vuotias Lapualta kotoisin oleva mieshenkilö.

Alustavan tiedon mukaan säiliörekka oli ollut matkalla Lapualta Seinäjoen suuntaan, kun vielä tuntemattomasta syystä vastaantulleesta autoletkasta yksi henkilöauto oli ajautunut suoraan rekan nokkaan.

Menehtynyt 45-vuotias mies ajoi rekan nokkaan ajautunutta ajoneuvoa. Hän menehtyi törmäyksen seurauksena.

Poliisin mukaan törmäyksen jälkeen kahteen onnettomuusautoon törmäsi vielä kaksi muuta letkassa mukana ollutta henkilöautoa. Kaikissa törmäyksessä mukana olleissa ajoneuvoissa oli vain kuljettaja.

Kaikki kuljettajat loukkaantuivat jollakin tavalla ja heidät toimitettiin sairaalahoitoon. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole tietoa muiden osallisten vammojen vakavuudesta.

Valtatie 19 on edelleen suljettuna liikenteeltä ja poliisi ohjaa paikalla liikennettä. Poliisi pyrkii avaamaan tien liikenteelle muutaman tunnin sisällä.

Tapahtumapaikka on noin yhden kilometrin päässä Koveron Shelliltä Seinäjoen suuntaan.

Poliisi muistuttaa, että liikenneonnettomuuksien yhteydessä onnettomuuspaikkoja ja liikenteenohjaajia lähestyttäessä on syytä hiljentää hyvissä ajoin ajoneuvon nopeutta ja valmistautua pysähtymään jotta vältytään lisäonnettomuuksilta.

Poliisin mukaan Lapuan onnettomuuden yhteydessä on sattunut "läheltä piti" -tilanteita, mutta uusilta onnetomuuksilta on vältytty.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.