THL:n tutkimuspäälliköltä hurja väite: Demarit levittävät disinformaatiota pandemiatilanteesta – "Ensin Nasima Razmyar, sitten Tarja Halonen"

THL:n tutkimuspäällikkö, epidemiologian dosentti Maarit Leinonen uskoo sosiaalidemokraattien levittävän disinformaatiota meneillään olevasta pandemiatilanteesta. Leinonen on ottanut asiaan voimakkaasti kantaa Twitter -päivityksessään.

Leinosen mukaan pääministeripuolueen edustajat antavat ymmärtää koronaepidemian olevan päättymässä. Leinonen muistuttaa, että tehohoidon ylikuormitusta pelätään kuitenkin yhä.

– Demarit on näemmä aloittanut pääministerin baarikierroksia tukeakseen tälläisen disinformaatiokampanjan siitä, että korona on ohi samaan aikaan, kun sairaaloista kuuluu huolestuneita ääniä, kun tehohoitopaikat uhkaavat loppua. Ensin Nasima (Razmyar) sitten Tarja (Halonen). Kuka seuraavaksi?

Tviittauksellaan Leinonen viittaa presidentti Tarja Halosen (sd.) Twitter -päivitykseen ja kritisoi myös Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyarin (sd.) ja pääministeri Sanna Marinin (sd.) kannanottoja.

– Hyvää Aleksis Kiven sekä suomalaisen kirjallisuuden päivää! Korona alkaa olla ohi, mutta lukeminen ei. Mitä aiot lukea tänään? Halonen kysyy Twitterissä.

– Vaikka tietty epävarmuus on varmasti läsnä vielä jonkin aikaa, täytyy uskoa, että pahin on ohitse, kirjoittaa Razmyar Helsingin Uutisten mielipidekirjoituksessa.

Leinonen oli vihreiden kuntavaaliehdokkaana kevään kuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä. Hänen äänimääränsä (260) ei riittänyt valintaan valtuustoon.

Tviittauksista uutisoi ensimmäisenä Verkkouutiset.

HUSin toimitusjohtaja Markku Mäkijärvi ottaa kantaa Suomen pahentuneeseen koronatilanteeseen:"Olen huolissani, että tehohoito kuormittuu jopa vuosiksi" 8:00
HUSin toimitusjohtaja Markku Mäkijärvi otti torstaina 7. lokakuuta kantaa Suomen pahentuneeseen koronatilanteeseen: "Olen huolissani, että tehohoito kuormittuu jopa vuosiksi"

Otsikkoa muokattu kello 16.47, juttuun lisätty tieto, että Leinonen oli vihreiden kuntavaaliehdokkaana kevään vaaleissa. Täsmennetty, että Leinonen syyttää sosiaalidemokraatteja koko puolueen, SDP:n sijaan.

Lue myös:

    Uusimmat