Therese Johaugin pippalot olivat liikaa olympiavoittajalle – "Kehoni ei kestä sellaista"

Uransa lopettanut maastohiihton kolminkertainen olympiavoittaja Charlotte Kalla paljasti Värvet -podcastissa olleensa juhlimassa Therese Johaugin kanssa. 

Kuusinkertainen arvokisavoittaja Kalla päätti kolme kuukautta sitten hienon uransa. Nyt ruotsalaiselle on ilmaantunut useita työprojekteja, mutta hän on myös ehtinyt ottamaan rennosti. Kristoffer Triumf kysyi Kallalta Värvet -podcastissa, että koska viimeksi Kalla on ollut humalassa.

– Se oli kaksi ja puoli viikkoa sitten. Sain varmastikin sen takia poskiontelotulehduksen. Kehoni ei kestä sellaista, että ollaan hereillä puoli viiteen, Kalla totesi naureskellen. 

– Se oli kyllä sekavaa, Kalla vastasi toimittaja kuulostellessa tarkemmin juhlista.

– Olin Oslossa Therese Johaugin yllätysjuhlissa, jotka hänen joukkuetoverinsa olivat järjestäneet, Kalla kertoi.

18-kertainen arvokisavoittaja ja Pekingin talviolympialaisissa keväällä kolme kultaa keränyt Johaug päätti myös oman uransa tähän kauteen. Kalla oli mielissään, kun pääsi mukaan tekemään kunniaa norjalaisen uralle.

– Se on yhden poskiontelotulehduksen arvoista. Meillä on kuitenkin ollut rinnakkaiset urat. Hän on minua vuoden nuorempi, joten ensimmäisen kerran kohtasimme Sapporon MM-kisoissa 2007. Hän on ollut monien vuosien ajan ollut inspiraation lähde oikeaoppiseen harjoitteluun Kalla päätti.

Lue myös:

    Uusimmat