Therese Johaugilta yllättävä paljastus: Äiti sääli surkeaa tyttöään ladulla – "Raukka Therese"

5:29
Tulosruutu selvitti Davosin perjantaisten sprinttihiihtojen tapahtumat.

Therese Johaug dominoi nykyisin naisten maastohiihdon normaalimatkojen kilpailuja, mutta aina hän ei ole laduilla juhlinut. Norjalaistähti paljastaa olleensa lapsena lajissaan vielä huono.

– En ollut lainkaan hyvä, kun olin 13-vuotias. Olin useita minuutteja kilpailijoitani jäljessä. Olen harjoitellut ja tehnyt töitä päästäkseni tähän, missä olen nykyään, Johaug kertoi Expressenin mukaan.

Johaug nostaa lapsuudestaan esiin erityisesti yhden kisan.

– Yksi tyttö starttasi minuutin jälkeeni. Hän vain ohitti minut ja lensi ylämäessä.

– Äitini seisoi ja kannusti tyttöä, joka oli täysin punainen kasvoistaan ja huohotti. En ollut päästä mäen päälle. Hän luultavasti ajatteli: "Raukka Therese, miten kauan jaksat tätä?" Hän oli hyvin pahoillaan minun puolestani. Voimme nauraa tuolle tarinalle nykyisin.

Vaikka Johaugin meno ei ollut vielä lapsuudessa yhtä lentoa, hänellä oli halu olla joku päivä yhtä hyvä kuin Marit Björgen.

– Luulen kuitenkin, että minä, äitini ja isäni emme todella uskoneet sen toteutuvan.

Johaugilla on jälleen tänään mahdollisuus todistaa ylivoimansa, kun naiset hiihtävät Davosissa 10 kilometrin vapaan hiihtotavan maailmancup-kisan kello 11.45 alkaen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja