Teuvo Hakkaraiselta karuja sanoja humaltumisesta – korkki pysynyt kiinni

Kohukansanedustaja Teuvo Hakkarainen on ollut raittiina kuukauden päivät.

Alkoholinkäyttönsä vuoksi useasti otsikoissa ollut perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen aloitti maaliskuun alussa hoidot alkoholiriippuvuutensa vuoksi. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän johtajan, Pirkko Ruohonen-Lernerin mukaan akuuttihoito jatkuu koko kevätistuntokauden, ja jatkohoito todennäköisesti tulevan syysistuntokauden loppuun saakka.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Hakkaraisen, kun korkin kiinni laittamisesta on kulunut noin kuukausi. Kohukansanedustaja vaikuttaa ymmärtäneen, miten paljon ongelmia alkoholinkäyttö voi hänellä aiheuttaa.

– Selvin päin kun kattelee humalaisten meininkiä, niin voi pyhä jysäys. Itse olen sitten vielä pahempi humalassa. Pitää ajatella maksaa ja sitä, miten sitä kännissä aina töppäilee. Sitten on vielä hirveä krapula ja kun siinä tilassa näkee lööpit, niin sehän on ihan hirveätä.

Hakkaraiselle ei taida todellakaan sopia alkoholi, sillä tällä kansanedustajalla lähtee helposti niin sanotusti lapasesta.

– Kun otan alkoholia, niin aina sattuu ja tapahtuu. Siinä se ongelma on, kun on liikaa virtaa ja touhua, enkä osaa ottaa sivistyneesti. Sitten sitä päätyy lööppeihin kun on kaupungissa, tällaisen pöljän ei parane kaupunkiin mennä, Hakkarainen kuvailee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Hakkarainen kertoo hoitaneensa juomisongelmaansa muun muassa keskustelujen avulla.

– Henkilö, kenen kanssa olen keskustellut, on ollut oikein asiallinen ja hyvä tyyppi. Sillä on ollut viisaita sanoja.

Hakkarainen haluaa kuitenkin täsmentää, että vaikka ilolientä on kulunut, ei hän ole koskaan ollut humalassa työpaikalla, ei eduskunnassa eikä sahalla. Korkki on miehellä pysynyt kiinni helposti, mutta Teuvo ei aio tehdä mitään lupauksia alkoholinkäyttönsä tai käyttämättömyytensä suhteen.

– Onhan se korkki pysynyt kiinni. Nyt olen ilman viinaa, en mä sitä tartte. Olen ollut noin kuukauden juomatta, eikä mun tee edes mieli juoda. En kuitenkaan aio tehdä mitään pyhiä lupauksia, etten koskaan enää joisi. Voisihan sitä nätti nainen kainalossa nauttia viinilasillisen, Teuvo toteaa pilke silmäkulmassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat