Mainos

Testissä PaintShop Pro 2018: Huomattavasti entistä nopeampi

Digikuva-lehti testasi uuden version PaintShop Pro -kuvankäsittelyohjelmasta. PaintShop Pro 2018:ssa on muun muassa uusi käyttöliittymä, ja ohjelman toiminta on nopeutunut entisestään.

PaintShop Pro kuuluu klassisiin kuvankäsittelyohjelmiin, joka on jo kauan kilpaillut Adobe Photoshopin ja Elementsin kanssa. Corel on juuri julkistanut 2018-version.

PaintShop Pro 2018:ssa on uusi Essentials-käyttöliittymä, joka on entistä havainnollisempi.

Tämän riisutun version lisäksi käyttäjä voi työskennellä myös niin sanotulla täydellä käyttöliittymällä, jolloin käytössä ovat kaikki mahdolliset työkalut ja toiminnot.

Käyttöliittymä toimii myös kosketusnäytöillä, jolloin kuvakkeet ovat tavallista suurempia ja vetovalikoiden kokoa voidaan muutella.

Huomattavasti entistä nopeampi

Essentials-käyttöliittymään on valittu vain olennaisimmat työkalut, joten työskentely sillä on hyvin selkeää.

Valmistajan mukaan uutuusohjelma käynnistyy 50 prosenttia nopeammin kuin aiempi versio, ja myös monet PaintShop Pron toiminnoista ovat entistä nopeampia.

PaintShop Pro 2018 on saanut 10 uutta väripalettia, 30 uutta sivellintä, 30 uutta liukutehostetta, 15 uutta kuviota ja 30 uutta tekstuuria.

PaintShop Pro 2018 maksaa 70 euroa. Kahtakymppiä kalliimpaan Ultimate-versioon kuuluu Painter Essentials 5, joka tuo valokuviin maalauksellisuutta, Perfectly Clear 3 SE, joka parantelee värejä ja yksityiskohtia, sekä AfterShot 3, joka muuntaa raakakuvatiedostoja. 

MTV julkaisee artikkelin yhteistyössä Digikuva-lehden kanssa.

Muita Digikuva-lehden artikkeleita:

***

2:00


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.