Teneriffan poliisi on kuullut vanhempia: Pikkutyttö taiteili hengenvaarallisesti rakennuksen seinustalla 15 metrin korkeudessa – kyseessä ilmeisesti lomalla ollut suomalaisperhe

0:23
Lapsen hurja touhuilu tallentui videolle.

Adejen poliisi tutkii tapausta Teneriffalla, jossa suomalaiseksi väitetty pikkutyttö kävelee vaarallisesti paikallisen kerrostalon viidennessä kerroksessa vain 30 senttimetriä kapealla kaistaleella. Paikalliset viranomaiset ovat saaneet haltuunsa tilanteesta kuvatun videon ja ovat vahvistaneet sen aitouden, kertoo Teneriffalla ilmestyvä El Día-lehti

Poliisi on myös kuulustellut videolla esiintyvän pikkutytön vanhempia, kerrostalon asukkaita sekä taloyhtiön edustajia.

Kanarialla kuvattu shokeeraava video pikkulapsen taiteilusta kerrostalon ulkoseinällä sijaitsevalla kapealla tasanteella on kuvattu viime lauantaina ja se alkoi pian levitä sosiaalisessa mediassa.

Espanjalaismedioiden mukaan kyseessä on kerrostalo, jossa sijaitsee turisteille tarkoitettuja loma-asuntoja. Antena3-kanavan mukaan videolla esiintyvä tyttö on suomalainen.

Pikku tytön vaarallinen seikkailu järkyttää

Adejen turistikohteessa Teneriffalla lomailevan turistin kuvaamalla videolla näkyy pieni tyttö, joka oli päässyt noin 15 metrin korkeudessa sijaitsevalle kapealle kaistaleelle ilmeisesti avoimen ikkunan kautta.

Antena3:n mukaan tyttö karkasi ulos ikkunasta sillä välin, kun hänen äitinsä oli suihkussa.

Kylmäävältä videolta näkyy, kuinka tyttö kävelee muutaman metrin matkaa edestakaisin ilman minkäänlaista pelon häivää. Videon mukaan tyttö yrittää päästä tasanteelta parvekkeelle, mutta sen kaide on niin korkea, ettei se onnistu. Niinpä tyttö kääntyy ympäri ja hyppelehtii takaisin avoimelle ikkunalle.

Espanjalaiskanavan haastattelemat järkyttyneet naapurit iloitsevat siitä, että tapaus päättynyt traagisesti.

– Onneksi ei tuullut, sanoo yksi naapureista. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja