Mainos

Telia ja DNA lähellä ratkaisua?

Ylen tv-uutisten mukaan Telian Suomen-toimintojen myynti on ratkeamassa. Ylen tietojen mukaan Telia ja DNA ovat neuvotelleet asiasta viime päivinä tiiviisti ja osapuolten odotetaan kertovan ratkaisustaan piakkoin.

Telian Suomen-maajohtaja Kim Palmroos ei halua kommentoida arveluja toimintojen myynnistä DNA:lle millään tavoin. Hän kertoo MTV:n uutisille, että neuvotteluja on käyty jo pitkään usean eri yhtiön kanssa. Telialla on Suomessa noin 300 000 matkapuhelinliittymää. Telian markkinaosuus on 6,5 prosenttia.

Finnetin toimitusjohtaja Matti Makkonen toteaa, että yhtiö on jättänyt tarjouksen Telian Suomen-toimintojen ostamisesta jo kauan sitten, kuten julkisuudessakin on kerrottu. Hän ei halua kommentoida tarkemmin huhuja siitä, että kauppa olisi nyt lähellä.

Finnet-ryhmään kuuluu mm. 33 puhelinyhtiötä, Finnet Oy tytäryhtiöineen ja Finnet-liitto ry. Finnet Oy -konserniin kuuluvat Finnetin valtakunnallisesti toimivat yritykset, kuten DNA Finland Oy, Kaukoverkko Ysi Oy sekä sen tytäryhtiöt Finnet Plus Oy ja RSL Com Finland. Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2002 oli 176 miljoonaa euroa ja se työllistää 325 henkilöä. Yhtiön matkapuhelinliittymä on 400 000 suomalaisella, markkinaosuus on 9,5 prosenttia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.