Mainos

Technicolour kiistää hajoamisen

Jimi Pääkallon luotsaama Technicolour-bändi on ainakin toistaiseksi vain tauolla, eikä se ole hajonnut lopullisesti, toisin kuin 7 päivää -lehden nettisivut uutisoivat keskiviikkona.

MTV:n Viihdeuutisten tavoittama bändin kitaristi Gary kertoo, että erohuhuihin ei kannata uskoa.

– Minulle ovat kaverit soitelleet ja kysyneet, mitä tämä tarkoittaa. Ei pidä paikkaansa, että olemme hajonneet. Emme ole keskenämme puhuneet hajoamisesta mitään. Jos joskus niin käy, niin infoamme siitä ikävästä uutisesta kyllä sitten itse, Gary sanoo.

Garyn mukaan kyse on vain normaalista tauosta, joka on bändille tarpeen. Se ehti keikkailla ennen tauolle menoa yhtäsoittoisesti seitsemän vuotta.

Erohuhuja vahvistivat myös Garyn siirtyminen Negative-yhtyeen keikkakitaristiksi ja Jimi Pääkallon keskittyminen soolouraan, mutta hajoamisesta ei silti ole kyse.

– Olemme olleet tauolla syyskuusta lähtien. Jimi alkaa tehdä sooloprojekteja, mutta ei ole sellaista ajatusta, että laitetaan pillit pussiin, Gary kommentoi.

– Kaikille on tullut uusia kuvioita. Alun perin meidän piti alkaa tehdä uutta levyä tämän vuoden puolella, mutta kaikilla on niin paljon muita kuvioita, että tauko venähtää, Gary sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.