Täytyykö humalassa lähetettyjä viestejä hävetä? Miehet vastaavat

MTV Lifestyle otti selvää, täytyykö yön pikkutunteina lähetettyjä viestejä hävetä.

"Lainasin ystävälleni suurehkon summan rahaa, mutta hänellä ei tunnu olevan aikomustakaan maksaa takaisin? Mitä teen?", nimimerkki Epätoivoinen kyselee tällä viikolla.

Näin miesraati vastasi:

”Riippuu viesteistä. Känniviestit voi jakaa karkeasti kolmeen luokkaan 1) booty-call tyyppiset 2) rakkauden tunnustukset 3) typerät hölynpölyt. Ensimmäisen kaltaisia miehet arvostavat. Numero kakkosista pitävät miehet – ja naiset – vain jos ne ovat oikealta henkilöltä. Numero kolmosia ei arvosta kukaan, elleivät ne ole ns. söpöjä/typeriä viestejä. Söpöistä/typeristä eli hassuista viesteistä pitävät tietenkin kaikki, paitsi nuivat ihmiset. Valitse tarkkaan, mitä viestittelet ja äläkä missään nimessä ole ahdistava, sellaisista viesteistä ei pidä kukaan.”
– Mies, 35, parisuhteessa

”Jos itse saisin känniviestejä, niin hyvän ystävän viestit naurattaisivat, mutta jos saisin niitä naiselta, johon olen juuri tutustunut sekä hänestä kiinnostunut, niin se ei mieltä lämmittäisi. Varsinkaan, jos niitä tulee useampia. Älä lähetä niitä, säästymme kaikki ylimääräiseltä viestiliikenteeltä.”
– Mies, 32, sinkku

"Paha. Todella paha. Känni-ideana lähetetyissä viesteissä ei koskaan ole mitään tähdellistä sanottavaa ja niissä on aina kauheasti kirjoitusvirheitä."
–Mies, 35, naimisissa

”Känniviestit harmittavat aina jälkeenpäin. Riippuu toki mitä kaikkea höpöä sinne näppäilee. En lähtisi suhteen alkuaikoina tunnustamaan rakkauttani enkä liian ronskiakaan viestiä laittaisi. Pieni hempeily on kait ok, mutta koittaisin alussa kysellä vaan kuulumisia ja toivotella hyviä öitä. Koittaisin, etten laita juhlien jälkeen mitään viestiä mihinkään.

Voihan olla, ettei uusi kumppani säiky vähästä, mutta aina on riski, että toiselta alkaa tuntua, että stalkkaat häntä. Toisaalta, jos sellanen kännitekstailu on osa sitä, kuka olet, niin anna mennä vaan...täysii...kaveri päättää sitten itse ottaako vai jättääkö. Pääasia ettet puhu sontaa kun tekstaat.”
– Mies, 46, sinkku

”Riippuu tietysti, mikä on typerää… Mutta jos mies sulle vastaa niihin viesteihin, niin kyllä se kertoo siitä, että viestit eivät tuhottomasti häntä ärsytä. Toki kannattaa laittaa niitä viestejä muutenkin kuin kännipäissään. Jos kaveri ei kuitenkaan vastaa viesteihisi, niin ehkä on parempi olla malttia promillenäpeissä. Jos mies on kiinnostunut, niin ei minkään kauniin alku hajoa känniviesteihin, vaan ne saattavat herättää hilpeyttä. Jos taas mies paheksuu kovasti känniviestejä, niin eipä siitä ole varmaan mitään syntymässäkään. Kyllä noita pahempia virheitä on löydettävissä muita.”
– Mies, 31, avoliitossa

Lue myös:

    Uusimmat