Täytetyt tomaatit

  • 4 isoa tai 8 pientä tomaattia
  • 1–2 fenkolia
  • 2 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100 g pekonia
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 dl valkoviiniä
  • juustoraastetta kuorrutukseen
  • suolaa pippuria

Leikkaa tomaattien hatut pois kantapuolelta, poista siemenet. Mausta koverretut tomaatit suolalla ja pippurilla. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista ne pannulla. Hienonna fenkoli, salottisipulit, valkosipulinkynnet ja kuullota pekonin kanssa. Lisää timjami, suolaa, pippuria ja valkoviini ja hauduta hetki. Täytä tomaatit ja lisää päälle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lue myös:

    Uusimmat