Mainos

Täydellisen vyötärön salaisuus paljastui

Uusiseelantilaisen tutkimuksen mukaan naisen sopusuhtainen vyötärö lisää viehätysvoimaa. Täydellisen vyötärön mitta on 70 prosenttia lantion ympärysmitasta.

Vyötärön ympärysmitan suhteella lantion kokoon on suuri merkitys naisen kauneuden kannalta. Tutkimuksen mukaan vyötärön koon täytyy olla 30 prosenttia pienempi kuin lantion koko. Tällaiset mittasuhteet omaavat naiset ovat miesten mielestä viehättävimpiä. Naisen vartalon koolla ei ole väliä, kunhan vyötärön ja lantion suhde on oikea.

Julkisuudenhenkilöistä muun muassa Jessica Alballa, Kate Mossilla ja malli Alessandra Ambrosiolla on täydelliset mittasuhteet lantion ja vyötärön seudulla.

Tutkimuksessa ryhmälle miehiä näytettiin digitaalisesti käsiteltyjä kuvia erikokoisista naisista. He pitivät miellyttävimmän näköisinä naisia, joiden vyötärö oli 30 prosenttia lantion ympärysmittaa pienempi.

Tutkijoiden mukaan tulokset pätevät ympäri maailman kaikissa kulttuureissa. Täydellinen vyötärö yhdistetään hedelmällisyyteen ja terveyteen. 30 prosenttia lantiota pienempi vyötärö viestittää miehille, että nainen on hedelmällisimmillään ja pystyy todennäköisesti synnyttämään terveitä jälkeläisiä.

Miten vyötärön suhde lasketaan?

1. Seiso suorana ja pidä vatsa rentona.

2. Mittaa vyötärösi ympärysmitta sen kapeimmasta kohdasta.

3. Mittaa lantiosi ympärysmitta sen leveimmästä kohdasta.

4. Jaa vyötärön ympärys (kohta 2) lantion ympärysmitalla (kohta 3). Mitä lähemmäksi lukua 0,7 pääset, sitä täydellisempi vyötärö sinulla on.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.