Mainos

Täydellinen TV-huone

TV-elämyksistä nauttimisesta on digiajan mukana tullut kasvava trendi. Koteihin sisutetaan erillisiä huoneita tai nurkkauksia täydellistä katselumukavuutta tavoitellen. Olohuone halutaan pyhittää rentoutumiselle ja seurustelulle. Toki monessa kodissa televisiota katsellaan edelleen olohuoneessa.

TV-huoneissa panostetaan laitteisiin, istuimiin ja täydelliseen akustiikkaan. Laitteissa löytyy runsaasti valinnanvaraa, ja sohviin sekä nojatuoleihin on tullut entistä enemmän mukavuuksia. Suosikki sarjan katsomisestakin voi tehdä kotioloissa elämyksen.

Kauniit ja toimivat TV-tasot

Kaupoista löytyy runsas kirjo erikokoisia ja -mallisia TV-tasoratkaisuja. Television ja muut hifilaitteet voi sijoittaa myös erillisen kaapin sisälle. Näin laitteet pysyvät muina aikoina siististi piilossa kaapin sisällä. Katselun tullessa ajankohtaiseksi kaapin ovet voi kätevästi työntää pois edestä ja olohuone muuttuu silmänräpäyksessä TV-huoneeksi.

Erilaisilla tasoilla saa kodikasta ilmettä kodin olohuoneeseen. Tasojen laatikoihin tai voi halutessaan sijoittaa elokuvat, DVD-laitteet sekä muut katseluun tarvittavat laitteet. Jotta huoneen yleisilme olisi mahdollisimman yhdenmukainen, on hyvä hankkia sohvapöytä ja taso samasta sarjasta. Äänentoistoon tarvittavat kovaääniset pitää toki sijoittaa äänen laadun mukaisille paikoille, mutta muun sisustuksen pitää myös istua niiden sijoitteluun.

Panosta mukavuuteen

Jotta elokuvan tai sarjan katselu olisi mahdollisimman mukava kokemus, on syytä panostaa myös olo-, TV-huoneen sohviin ja nojatuoleihin. Kaupoista löytyy monenkirjava valikoima erilaisia TV-tuoleja, joista saa kädellä vedettävästä vivusta jalat kätevästi ylös. Myös joistakin sohvamalleista löytyy vastaava ominaisuus.

Mukavuuteen voi panostaa myös peitteillä ja tyynyillä. Mikä sen mukavampaa kuin katsella elokuvaa sohvalla kääriytyneenä pehmeän peitteen alle? Varsinaisessa elokuvaillassa katseluun kuuluu olennaisena osana napostelu. Kotiin on siis syytä hankkia iloisen värisiä sipsi- ja karkkikulhoja sekä muutama tarjotinpöytä, jonka voi tarpeen vaatiessa avata elokuvan ajaksi varapöydäksi.

Teksti: Johanna Tamminen / Mediafocus
Kuvat: Asko, Ikea

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.