Tatuointitaiteilija Ulvila-piirroksesta: Oikeat palvontakuvat rankkuudeltaan toista luokkaa

Tatuointiasiantuntija ei laita paljoa painoa syyttäjän löytämille saatananpalvontaviittauksille Ulvilan murhatutkinnassa.

Saatananpalvontaa on haettu muun muassa kuvasta, jonka Auer oli piirtänyt lapsilleen vankilasta lähettämäänsä kirjeeseen. Poliisin asiantuntija tulkitsi piirroksen vuohen pääksi.

Tatuoija Wilma Schlizewski hymyilee vinosti poliisin todisteille.

- Nämä kuvat ovat sellaista peruskauraa. Näen kuvassa sydämen ja siivet. Piikkilanka on ihan klassikko, ja tuo tribaali, mitä hän oli paperille piirrellyt, niin sellaisia ovat kaikki tatuointilehdet ihan täynnä. Minullakin niitä lehtiä on hyllyt pullollaan.

Schlizewski kertoo, että hänen studionsa asiakkaina on on ihmisiä laidasta laitaan.

- Minulla käy Gootteja, Wiccaa, skinejä ja kaikennäköistä palvojaa. Heidän ottamansa tatuoinnit ja symbolit ovat sitten vähän rankempaa tavaraa. Näkee, että he ovat pikkaisen enemmän tutustuneet asioihin. Silloin kuva ei ole enää mikään 666 tai pässinpää.

Parisenkymmentä vuotta tatuointeja tehneen asiantuntijan mukaan otsikoihin noussut pässimpäätatuointikin otetaan usein siksi, että se muistuttaa oinaan horoskooppimerkkiä.

- Tässä kohtaa en kyllä kehtaisi syyttäjänä lähteä oikeuteen tuolla ruutupaperipiirroksella, Schlizewski sanoo.

Asiantuntijan mukaan yhä suuremmalla osalla suomalaisista on jonkinlainen tatuointi.

- Onhan se nykyään hienoa, kun menee missä tahansa Köyliöllä uimahalliin ja katsoo, niin jokaisella mummolla on ruusu takamuksessa.

Schlizewski huokaa lopuksi olevansa hyvin pahoillaan, jos poliisi ja syyttäjä ovat tässä asiassa näin pihalla.

Lue myös:

    Uusimmat