Herttuatar Meghan osallistui juhla-aterian valmistamiseen Grenfellin tornipalon selviytyjien kanssa – ihastutti ja ihmetytti käytöksellään

1:30

Herttuatar Meghan palasi Grenfellin tornitalon palosta selviytyneiden luokse suurella ilolla.

VIDEO: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Herttuatar Meghan vieraili keskiviikkona 21. marraskuuta Grenfellin tornipalon selviytyjien yhteisössä Hubb Community Kitchenissä. Kuninkaallinen toi mukanaan ripauksen amerikkalaisuutta, kun hän osallistui kiitospäivän aterian kokkaamiseen yhdessä palosta selviytyneiden kanssa. 

Herttuatar oli pukeutunut Club Monacon viininpunaiseen mekkoon ja takkiin. 

Raskaana oleva herttuatar vaikutti olevan aivan kuin kotonaan auttaessaan ruuan valmistuksessa lähes tunnin ajan muiden naisten kanssa. Meghanin saapuminen paikalle oli varsin tunteikas: hän halasi vastassa olevia naisia lämpimästi ja kertoi olevansa ylpeä paikalla olevista.

Meghanin tapa tervehtiä emäntiään oli erittäin suuri poikkeus perinteisestä protokollasta, sillä yleensä kuninkaalliset pidättäytyvät halauksista, suukoista, ja ylipäätään kosketuksesta. 

Herttuattaren maanläheistä käyttäytymistä on verrattu muun muassa hänen puolisonsa prinssi Harryn edesmenneeseen äitiin prinsessa Dianaan. Käytöksen on perusteltu olevan osa Meghanin amerikkalaista kasvatusta. 

– Amerikkalaisessa luonteessa on jotain, mikä eroaa todella paljon brittiläisestä, he ovat paljon avoimempia ja hellempiä tavassa, jolla he kohtelevat yleisöä, ABC Newsin kirjeenvaihtaja Deborah Roberts arvioi herttuatarta. 

Herttuatar Meghan osallistui aktiivisestiTogether-ruuanlaittokirjan tekemiseen, jonka koko tuotanto menee Grenfellin tornipalosta selviytyneiden auttamiseen. Meghan on muun muassa kirjoittanut kirjan esipuheen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja