Tästä syystä Simon Cowell ei ole naimisissa

Musiikkimoguli on jo hyvän tovin ollut kihloissa upean Mezhgan Hussainyn kanssa. Siihen, ettei pariskunta ole vielä astellut alttarille, on hyvä syy.

51-vuotias musiikkimoguli Simon Cowell paljasti syyn siihen, miksei hän ole vieläkään avioitunut tyttöystävänsä, meikkitaiteilija Mezhgan Hussainyn kanssa.

Vuoden 2010 helmikuussa kihlautunut pariskunta ei ole pitänyt mitään kiirettä avioitumisen kanssa. Cowell itse vakuuttaa, että häiden ajankohtaa ei ole päätetty, sillä mies on niin kiireinen.

– En ole aikeissa valehdella tässä asiassa. En ole tänä vuonna ehtinyt tekemään mitään muuta kuin töitä X Factorin parissa. Tämä on ollut varmaan elämäni kiireisin vuosi. Naimisiin mennään silloin, kun on päätetty, että on oikea hetki, Cowell huokaa.

Cowellin edustaja Max Clifford vakuuttaa, että pariskunta nauttii tällä hetkellä jokaisesta hetkestä täysin rinnoin - säröjä rakkaudessa ei ole lähimaillakaan.

– Sitä että Simon alkaa suunnitella häitään saatetaan joutua odottamaan jopa 20 vuotta, mutta he ovat tällä hetkellä läheisempiä kuin koskaan, Clifford kertoi.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja