Tässä ovat SM-liigan parhaimmat ulkomaalaistähdet – "Äärimmäisen taitavia pelaajia"

16:15
Liigaviikko listasi SM-liigan parhaat ulkomaalaisvahvistukset ja suurimmat pettymykset.

SM-liigassa on nähty tälläkin kaudella useita taitavia ulkomaalaistähtiä. Liigaviikko listasi MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvosen johdolla kauden kolme parasta ulkomaalaisvahvistusta.

Liigaviikko-ohjelmassa keskusteltiin tällä kertaa SM-liigan ulkomaalaisvahvistuksista. Osa sarjan ulkomaalaispelaajista on suoriutunut alle odotusten, mutta suuria onnistujiakin löytyy.

Petteri Sihvonen nostaa kauden suurimmiksi ulkomaalaistähdiksi Lukon Robin Pressin, TPS:n Josh Kestnerin ja Ässien Sebastian Wännström. Sihvonen nostaa hattua liigaseurojen pelaajatarkkailijoille ja urheilujohdolle.

– Kaikki ovat äärimmäisen taitavia pelaajia. Liigalle on tärkeää, että saadaan laadukkaita ulkomaalaispelaajia. Liigan taloustilanne on sen verran tiukka, että tässä on tehty erittäin huolellista työtä. Niin paljon ei floppeja ole viime vuosina ollut. Se on suotavaa, että se jatkuu näin, Sihvonen toteaa Liigaviikko-ohjelmassa.

Ketkä ulkomaalaispelaajat eivät puolestaan ole vastanneet odotuksia? Sen ja monta muuta pointtia voit katsoa pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja