Mainos

Tässä ovat luvatta mökkipihaan leiriytyneet saksalaiset — katso kuvat

Kutsumattomia vieraita pihalleen saanut mökin omistaja on alkanut selvittää eilen iltana alkanutta hämmentävää tapahtumaketjua.

16 hengen saksalainen ryhmä saapui kanooteilla Leppävirralla Sulasvedellä saaressa sijaitsevan kesämökin pihaan eilen iltakuuden aikaan ja pystytti telttansa mökin pihalle. Mökillä ei ollut saapumisen aikana omistajia paikalla.

Tänä aamuna mökille saapunut omistajan poika Juhani Immonen kertoo, että hän on yrittänyt selvittää tilannetta hyvässä hengessä.

– Ongelmia tuli kuitenkin, kun pyysin leiriytyjien henkilötietoja. Sain kolmelta henkilöltä tiedot, mutta neljäs kieltäytyi ja muita tietoja en ole saanut. Jos he ovat rehellisesti liikkeellä, ihmetyttää, miksi he kieltäytyvät antamasta yhteystietojaan.

Vieraat Suomessa lomailevia saksalaisia

Juhani Immonen on saanut selville, että pihaan leiriytynyt ryhmä koostuu kolmesta berliiniläisestä perheestä. He ovat tulleet Suomeen lomalle kanootteineen. Ryhmä oli eilen lähtenyt Varkauden Kuntorannan leirintäalueelta kanooteillaan ja päättäneet yöpyä Immosten pihassa.

– Ryhmä kertoi, että yhdellä henkilöllä oli ollut jonkinlainen sairauskohtaus. Hän voi kuitenkin jo hyvin eikä tarvinnut sairaalahoitoa. Lisäksi leiriytymiseen on ilmeisesti vaikuttanut pihamme hiekkaranta, siisti pihapiiri ja nuotiopaikalla olleet polttopuut. Saaressa olisi ollut kuitenkin runsaasti asumattomia alueita leiriytymiseen.

Immonen on ollut useasti yhteydessä poliisiin, koska leiriytyjät eivät ole poistuneet pihasta pyynnöistä huolimatta. Savon poliisilaitokselta oli kuitenkin sanottu, että poliisilla ei ole resursseja ryhmän häätämiseen.

Ryhmä on alkanut nyt pakata tavaroitaan. Immosen mukaan he ovat Suomessa vielä kaksi viikkoa.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.