Tässä ovat hurmaavat NYC:n täydelliset naiset

AVAlla voit hypätä mukaan luksusta ja glamouria pursuavaan elämäntyyliin, jota edustavat NYC:n täydelliset naiset. Lue lisää VIP-elämää viettävistä kotirouvista!

NYC:n täydelliset naiset -realitysarja tarjoaa katsojalle hohdon ja loiston lisäksi myös draamaa ja toinen toistaan vauhdikkaampia tilanteita.

Sarjan myötä katsojat pääsevät tutustumaan vaikutusvaltaisten naisten ja heidän perheidensä luksuselämään New Yorkissa.

Kuka naisista on entinen Playboy-pupu? Entä kuka glamour-rouvista on työskennellyt aikaisemmin sairaanhoitajana niin kuin kuka tahansa tavis?

Tutustu sarjan upeisiin päähenkilöihin!

Bethenny Frankel

Bethenny Frankel, 40, on ammatiltaan kokki, joka on erikoistunut etenkin luonnonmukaiseen ravintoon. Lisäksi hän on kokeillut sekä näyttelijän että kirjailijan uraa. Hänellä on oma BethennyBakes-niminen yritys, joka tuottaa leivoksia, joissa ei ole kananmunia, vehnää tai maitotuotteita. Frankel synnytti toukokuussa 2010 esikoisensa. Seurapiirileidi on ollut naimisissa kaksi kertaa.

LuAnn de Lesseps

LuAnn de Lesseps, 45, on työskennellyt mallina ja sairaanhoitajana ennen avioliittoansa "kreivi" Alexandre de Lessepsin kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2010 aviomiehen uskottomuuden takia. Heillä on kuitenkin avioliitostaan kaksi yhteistä lasta. De Lesseps on kokeillut siipiään myös kirjailijana ja laulajana.

Ramona Singer

Ramona Singer, 54, omistaa RMS Fashions -nimisen yrityksen, joka ostaa eri vaateyhtiöiden ylijäämävarastoja ja myy niitä eteenpäin. Lisäksi hänellä on oma korumallisto sekä Tru Renewal-niminen ihonhoitotuotemerkki. Tällä hetkellä Singer asuu Manhattanilla pitkäaikaisen aviomiehensä Marion kanssa. Pariskunnalla on yksi tytär, teini-ikäinen Avery.

Alex McCord

Alex McCord, 37, on naimisissa Simon van Kempenin kanssa, joka on työskennellyt newyorkilaishotellin toimitusjohtajana ja omistaa nykyään oman yrityksen. Perheeseen kuuluu lisäksi kaksi poikaa, Francois ja Johan. McCord itse tasapainottelee perhe-elämän ja uran välillä. Hän on työskennellyt muun muassa näyttelijänä ja Victoria's Secretin graafisena suunnittelijana. Hänet kuitenkin irtisanottiin työstään talousvaikeuksien vuoksi. Sen jälkeen hän on työskennellyt alalla itsekseen ja onnistunut saamaan monia isoja asiakkaita.

Jill Zarin

Jill Zarinin, 47, arki kuluu erilaisissa tapahtumissa, perheen kanssa sekä työn merkeissä. Zarin on naimisissa Bobby Zarinin kanssa, jolla on oma, nopeasti kasvava yritys, Zarin Fabrics. Eniten hänen kalenteriaan täyttävät erilaiset sosiaaliset velvoitteet, juhlat ja hyväntekeväisyystapahtumat. Pariskunnalla ei ole yhteisiä lapsia, mutta Jill Zarinilla on Allyson-tytär edellisestä avioliitostaan. Hänen miehellään on kolme lasta.

Kelly Killoren Bensimon

Kelly Killoren Bensimon, 42, liittyy NYC:n täydellisten naisten joukkoon 2. tuotantokaudella. Hän on ollut aiemmin naimisissa kuuluisan valokuvaajan Gilles Bensimonin kanssa ja parilla on kaksi tytärtä, Sea ja Thaddeus. Bensimon työskentelee mallina, ratsastajana, kirjailijana, toimittajana ja suunnittelijana. Lisäksi hän on kiinnostunut hyväntekeväisyydestä.

Sonja Morgan

Kolmannella kaudella sarjaan liittyvä Sonja Morgan, 47, on seurapiirinainen, jonka ystäväpiiriin kuuluu eurooppalaisia kuninkaallisia ja alansa parhaita muotisuunnittelijoita. Morgan on kiertänyt ympäri maailmaa mallintöiden perässä ja lisäksi luonut uraa myös ravintola-alalla. Tällä hetkellä hän työskentelee Sinkkuelämää-tyylisen käsikirjoituksen parissa. Morgan on eronnut ja hänellä on 9-vuotias tytär.

NYC:n täydelliset naiset 21.1.2011 kello 21 alkaen, pikauusinta keskiviikkoisin noin kello 23.15.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja