Mainos

Tarjosi teinipojille alkoholia ja ajelutti limusiinilla - miehelle vankeutta hyväksikäytöistä

Vantaan käräjäoikeus tuomitsi 54-vuotiaan miehen kuuden vuoden vankeuteen muun muassa lukuisista lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä. 

Käräjäoikeuden julkisen selosteen mukaan mies kyyditsi vuoden 2014 aikana lukuisia kertoja nuoria, pääasiassa 14-17-vuotiaita poikia, omistamallaan Rover-limusiinilla, henkilöautolla tai pikkubussilla. Poikia on kyyditty heidän haluamaan määränpäähän tai sitten mies ajelutti heitä eri paikkakunnilla Tuusulassa, Vantaalla, Mäntsälässä, Sipossa ja Helsingissä. Asianomistaja jutussa on kaikkiaan 15.

Mies tarjosi pojille olutta, siideriä tai lonkeroa, jota hänellä oli autoissaan. Lisäksi tarjolla on ollut tupakkaa, joskus myös viiniä, väkevää alkoholia ja likööriä. Joidenkin nuorten niin halutessa, on tarjolla ollut lisäksi kannabista ja nuuskaa.

Käräjäoikeuden mukaan kyyditykset eivät ole olleet ilmaisia, vaan mies edellytti vastapainoksi seksuaalisia tekoja. Pääasiassa pojat ovat riisuneet paitojaan, jolloin mies on katsellut heitä. Joissain tapauksissa, kun asianomistajat olivat voimakkaassa humalassa, mies oli kosketellut heitä vaatteiden alta sekä masturboinut.

Oikeuden mukaan mies oli käyttänyt hyväkseen poikien kypsymättömyyttä sekä saanut heidät alistumaan tekoihin, joihin he eivät muutoin olisi suostuneet.

Käräjäoikeus tuomitsi Hannu-Heikki Malkalan yhdeksästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, 13 seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta ja yhdestä sen yrityksestä, kahdesta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon, viidestä seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä alkoholirikoksesta, tupakan myyntirikoksesta ja huumausainerikoksesta kuudeksi vuodeksi vankeuteen.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.