Tapparan uuden veljesparin kemia näkyy välittömästi – ruotsalaisduolta häikäisevä erä Tampereella

Marcus Davidsson iskee avausottelussaan heti kiekon verkkoon

Tapparan paidassa tänään ensimmäistä kertaa viilettävä veljeskaksikko Marcus ja Jonathan Davidsson häikäisi välittömästi sinioranssien kolmosketjussa. Veljekset painelivat kumpainenkin tehot 1+1 toisessa erässä HPK:ta vastaan.

SHL:stä HV71:n riveistä Tapparaan siirtyneet veljekset istutettiin avausottelussaan Philp Granathin kanssa Tapparan kolmanteen ketjuun. Tulosta ei tarvinnut odotella toista erää pidemmälle.

Isoveli Marcus näytti esimerkkiä ja iski Tapparan 2–1-johtoon toisen erän alussa.

Voit katsoa Marcus Davidssonin osuman pääkuvan videolta!

Vain viitisen minuuttia myöhemmin Jonathan vastasi veljensä huutoon ja iski kiekon pömpeliin.

Jonathan ei jäänyt toimettomaksi.

Tapparan hankintojen onnistumista alleviivatakseen kaksikko vielä syötti toistensa osumat. Näin ollen Davidssonit astelivat SM-liigaan väkevällä tavalla.

Tapparan ja HPK:n ottelu on edelleen kesken. Tappara johtaa kolmannen erän alussa lukemin 4–2.