Tappara ja Ässät pistivät maalijuhlat pystyyn – katso SM-liigan ainokaisen kaikki osumat

Jääkiekon SM-liigassa torstain kierroksen ainokainen pelattiin Tampereella, missä Tappara kohtasi Ässät. Maalirikas ilta kääntyi isännille lukemin 5–3.

Kamppailun avausmaalista vastasi Tappara-puolustaja Valtteri Kemiläinen, joka esitteli tiukkaa lämäriään ylivoimalla.

1–0:

Ässät nousi tasoihin, kun Niko Kivelä rynnisti maalille ja veivasi kiekon ohi Tappara-vahdin Dominik Hrachovinan.

1–1:

Ässät sai paremman alun toiseen erään, kun ruotsalaispuolustajan Jakob Stenqvistin heitto kimposi verkon perukoille.

1–2:

Kymmenen sekuntia tästä ja Tappara oli rinnalla. Tällä kertaa Anton Levtchin heitto kimposi Ässät-puolustuksen kautta sisään.

2–2:

Ajassa 27.16 Tapparan tähtivahvistus Jukka Peltola naulasi kauden kolmannen maalinsa.

3–2:

Lisää tuli erän puolen välin jälkeen. Tilanteessa Tappara-puolusta Kemiläinen vippasi kiekon ulos alueelta. Levtchi oli hereillä ja veivasi kiekon reppuun.

4–2:

Ässät tuli peliin mukaan erän lopulla, kun Otto Kivenmäki veivasi näppärän kavennusmaalin Hrachovinan nokan edestä.

4–3:

Ässien haaveet murenivat kolmannen erän lopulla, kun tshekkiläishyökkääjä Jiri Smejkal pamautti kiekon reppuun.

5–3:

Voiton myötä Tappara nousi sarjataulukossa kolmanneksi pisteen päähän Lukosta ja Ilveksestä. Ässät on puolestaan Tapparasta pisteen päässä neljäntenä.