Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa tekee valtava työryhmä – kurkkaa kulisseihin!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa tekee kymmenet eri alojen ammattilaiset. MTV sukelsi ohjelman kulisseihin. 

Sunnuntaina aamupäivällä tanssistudiolla ollaan jo työn touhussa. Kokki valmistaa työryhmälle ruokaa, bändi treenaa illan vetojaan ja tanssijat istuvat maskeeraajien ja kampaajien penkeissä. 

Vaikka suoraan lähetykseen on vielä monta tuntia aikaa, alkaa kulisseissa näyttää jo valmiilta. Pääsiäissunnuntain ilmapiiri on rauhallinen, mutta jokainen tietää tehtävänsä ja vastuualueensa. 

– Päivä on pitkä. Tulemme tänne noin kello 14, minkä jälkeen olemme ihan lähetyksen loppuun saakka paikan päällä. Fiksaamme meikkiä lähetyksen aikana. Minun vastuullani on ollut tuomareiden meikki, maskeeraaja Essi Saarinen kertoo.

– Tulemme paikan päälle noin kello 13. Aluksi meillä jokaisella oli neljä kammattavaa, nyt vain yksi per kampaaja. Jotkut kampaukset suunnitellaan etukäteen, mutta monesti ne syntyvät yhdessä tanssijan itsensä kanssa paikan päällä, Helsinki Butikin parturi-kampaaja Riku Tuovinen kertoo.

– Täällä on ihan tosi mukavaa. Ei tätä voisi työksi oikein edes sanoa. Olen ollut tämän ohjelman cateringissa mukana viisi-kuusi vuotta. Työpäiväni alkava aamuseitsemältä ja loppuvat iltaseitsemän aikaan. Tänään olisin voinut tulla myöhemminkin, mutta tulinkin jo kahdeksalta, kokki Jaana Koikkalainen sanoo.

Hänellä on silloin tällöin mukana myös hänen Norris-koira, joka on todellinen Tanssii Tähtien Kanssa -koira.  

Talentista tutut Delusion V -ryhmä esiintyy lähetyksessä. Heikki, Helene ja Jarkko odottavat jo illan lähetystä. 

– Ihan sika kivaa! on mahtavaa olla osa porukkaa, Jarkko hehkuttaa. 

Sami ja Jutta Helenius ja Ansku Bergström pitävät palaveria keskellä käytävää. 


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.20. Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat