Tangokuningas lehdessä: Olen kokeillut huumeita

Tangokuningas Amadeus Lundbergin nuoreen elämään on mahtunut hengenvaarallinen auto-onnettomuus ja huumeiden käyttöä, kertoo Metro-lehti.

20-vuotiaan tangokuninkaan kulunut kuningasvuosi on ollut yhtä tapahtumarikas kuin aiempi elämäkin. Heinäkuussa kruunattu tangokuningas menetti ajokorttinsa elokuussa ja on sen jälkeen ilman ajokorttia.

Nuoren laulajan elämässä on tapahtunut myös aiemmin. 15-vuotiaana hän ajoi moposkootteria alkoholin vaikutuksen alaisena.

Teini-ikäisen nuorukaisen elämään kuului samoihin aikoihin myös huumeet.

– Kokeilin kannabista yhdessä kavereideni kanssa. Moni jäi siihen koukkuun, ja osalla elämä on sen seurauksena mennyt pilalle. Yksi oli niin pahasti koukussa, että joutui mielisairaalaan. Eräs sukulainenkin on koukussa huumeisiin, laulaja kertoo Metro-lehdessä.

Laulaja toivookin ihmisten ymmärtävän, kuinka yleistä huumeidenkäyttö nuorten keskuudessa onkaan.

– Se on raaka tosiasia, sillä kaverini oli kymmenvuotias, kun kokeilin hänen kanssaan sen yhden ja ainoan kerran kannabista.

Tangokuningas avautuu lehdessä myös läheltä piti -tilanteestaan, joka oli lähellä viedä hengen.

– Kun matkustimme kesämökille perheeni kanssa, edessä oleva auto teki tiellä hypänneen rusakon takia äkkijarrutuksen. Olimme vähällä kuolla, sillä automme lensi ilmassa monta volttia. Heräsimme ojasta ikkunat rikkoontuneina, kun ambulanssi tuli paikalle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat