Tänään tv:ssä: Riittääkö 400 hevosvoimaa katumaasturiin?

Teknavin kevätkauden neljännessä jaksossa (ke 1.4. klo 22.40 MTV3) hurjastellaan Porschella Lapin lumilla, testataan uusi Smart Fortwo ja selvitetään, mikä on superpuhelin.

Ranskan ja Islannin seikkailujen jälkeen Teknavin vauhtikaksikko on palannut hetkeksi kotimaahan ja Lapin keväthangille. Markku Alénin pöllyttää lumipenkkoja urheiluauton ja katumaasturin risteytyksellä, 400-hevosvoimaisella Porsche Macan Turbolla. Rallilegendan värikkäässä käsittelyssä laitetaan koetukselle vauhtiominaisuuksien lisäksi myös auton kestävyys.

– Siitä tuli Teknavin pommi, se oli vuoden rysäys, Alén päivittelee Levi Rally Centerin maastoradan erikoistestissä.

Risto Virtasen käsittelyssä on hieman maltillisempi menopeli. Cityautoklassikko Smart Fortwo on ehtinyt jo 16 vuoden ikään. Risto testaa, kuinka kehittynyt on mallin kolmas sukupolvi.

Minkälainen on superpuhelin, kenellä on tyylikkäin älykello ja miltä tuntuu uusi Samsung Galaxy S6? Pauli Reinikainen esittelee jaksossa kevään mielenkiintoisimmat mobiililaiteuutuudet.

Teknavin yhdeksäs kausi esitetään 11.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40. Pikauusinnat MTV3:lla torstain ja sunnuntain myöhäisilloissa sekä Subilla lauantaisin klo 11.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja