Mainos

Tänään tarjolla ennätysmäinen lottovoitto

Lotossa on tänään tarjolla ennätyksellinen 6,9 miljoonan euron voittopotti. Veikkauksen väki odottaa jättipotin houkuttelevan kansaa sankoin joukoin lottoamaan.

- Miljoonajahtiin on lähdetty ahkerasti. Arvioimme, että tällä kierroksella pelataan tuplasti enemmän kuin normaalisti, kertoo Veikkauksen tiedotuspäällikkö Riitta Nissi.

Normaalikierroksella, kun voittopotti on miljoonan euron luokkaa, suomalaiset lottoavat noin 9 miljoonalla eurolla. Jos Nissin arvio osuu oikeaan, lottorivejä myydään tällä viikolla noin 18 miljoonalla eurolla.

Potti on paisunut massiiviseksi, koska kolmella viimeisellä kierroksella ei ole löytynyt yhtään täysosumaa. Sen lisäksi eurokasaa on kasvatettu niin kutsutulla voittorahastorahalla, jota kertyy senttien pyöristyksistä ja lunastamattomista voitoista.

Edellinen iso potti, 6,7 miljoonaa euroa, oli jaossa tämän vuoden maaliskuussa. Silloin arviolta 1,5 miljoonaa suomalaista lottosi.

Jokeri seikkailee lähetykseen

Lottolähetys on tänään samalla viimeinen perinteinen loton ja lauantai-jokerin arvonta. Ensi viikosta lähtien sekä keskiviikon että lauantain jokeriarvonnat juontaa Veikkauksen oma jokerihahmo.

Myös jokerin pelaaminen muuttuu ensi viikolla. Jokerissa on uudistusten ansiosta tarjolla seitsenkertainen määrä voittoja entiseen verrattuna.

- Uudessa televisiolähetyksessä Veikkaus-kortin omistavilla katsojilla on mahdollisuus vaikuttaa lähetyksen sisältöön. Pidämme toistaiseksi salaisuutena miten, mutta kerromme ensi viikolla, Nissi sanoo.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.