Tänä syksynä hiukset kiharretaan – katso mallia tähdiltä!

Eturivin tähdet kihartavat hiuksensa tänä syksynä. Ota mallia julkkiksilta ja luo omanlaisesi kiharapilvi syksysi iloksi!

Tänä syksynä maailmantähdet ovat mieltyneet valloittaviin kiharoihin. Kylmenevät säät tuovat mukanaan erilaiset päähineet ja mikäs sen suloisempaa kuin pipon alta kurkistavat kiharretut kutrit.

Hiukset saa kiharrettua monella eri tapaa ja tuloskin voi vaihdella rennoista kiharoista tiukkaan kiharaiseen nutturaan. Edellispäivän kiharoillekaan ei tänä syksynä tarvitse aamulla tehdä sen kummempaa kohennusta - hieman takkuiset suuret kiharat ovat muodikkaat.

Valtava kiharapilvi kerää katseet

Eturivin tähdet suosivat niin juhlissa kuin vapaa-ajallaankin valtavaa kiharapilveä. Massiivisen kampauksen seuraksi ei tarvitse välttämättä korun korua, jotta kokonaisuus toimisi. Älä kuitenkaan käytä liikaa lakkaa kiharapilvesi tueksi. Kampaus näyttää helposti luonnottomalta, jos liike tai tuuli ei saa hiuksia liikahtamaankaan.

Edellispäivän kiharat on helppo pelastaa

Yön jäljiltä edellisillan kiharat näyttävät usein parhaat päivänsä nähneiltä. Osin suoristuneen kampauksen voi kuitenkin helposti pelastaa. Kevyellä tupeerauksella ja muutaman takun oikomisella saa helposti aikaan rennon luonnollisen kampauksen.

Kampaus juhlavampaan tilaisuuteen

Arvokkaampiin tilaisuuksiin tai illanvieton seuraksi hiukset on mukava nostaa tyylikkäästi ylös. Yksinkertainen ponnarikin muuttuu glamour-henkiseksi muutamalla harkitulla kiharalla.

MTV3/Helmi

Kuvat: Gettyimages, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja