Tampereen Keskustorin pahoinpitelystä epäilty ilmoittautui itse poliisille – uhri kuoli sairaalassa viime yönä

Tampereen Keskustorin pahoinpitelystä epäilty mies ilmoittautui itse poliisille tänään sen jälkeen, kun poliisi julkaisi aamulla valvontakamerakuvia mahdollisesta epäillystä.

Ennen kuin poliisi ehti tavoitella epäiltyä, hän otti itse yhteyttä ja saapui sovitusti poliisiasemalle. Poliisin mukaan miestä on kuulusteltu ja hän on selvittänyt tapahtumien kulkua.

Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa kahtena pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Epäilty on vuonna 1997 syntynyt tamperelainen nuori mies.

Mies on otettu kiinni ja hänen kuulustelujaan jatketaan.

Epäilty olisi jäänyt kiinni vihjeiden perusteella

Poliisi kiittää saamastaan avusta.

– Saadut tiedot olisivat johtaneet epäillyn kiinnisaamiseen, mikäli hän ei olisi itse ilmoittautunut, tutkinnanjohtaja rikosylikomisario Jari Kinnunen toteaa poliisin tiedotteessa.

Poliisi muistuttaa, että lievältä vaikuttava pahoinpitely saattaa helposti johtaa äärimmäiseen lopputulokseen. Vastaavanlaisia yhdellä tönäisyllä, iskulla tai potkulla aiheutuneita kuolemantapauksia on vuosittain muutamia.

– Ainoa tehokas keino estää vastaavaa tapahtumasta on se, että ihmiset pidättäytyvät kaikesta väkivallan käytöstä, poliisi muistuttaa.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää huomenna.

Lue myös:

    Uusimmat