Sillalta pudonneen äidin epäillään surmanneen lapsensa Tampereella: Silminnäkijä kertoo MTV:lle nähneensä tiellä maanneen henkilön

Tampereen poliisi tutkii henkirikosta. Poliisi kertoo saaneensa tänään iltapäivällä hätäkeskukselta tehtävän onnettomuudesta, jonka mukaan henkilö oli pudonnut alas sillalta Pyhäjärventielle lähellä Hervannan liittymää. 

Tutkittaessa kyseistä onnettomuutta poliisi sai uuden ilmoituksen epäillystä hukkumisesta Tampereen Lukonlahdella. Tapahtumapaikalla oli löytynyt pieni lapsi rantavedestä menehtyneenä.

Poliisi uskoo, että kyseiset tehtävät liittyvät samaan tapahtumaketjuun, ja että asiassa on syytä epäillä henkirikosta. Sillalta pudonneen naispuolisen henkilön epäillään surmanneen lapsensa. Sillalta pudonnut nainen on hoidettavana vammojensa vuoksi sairaalassa.

Putoamispaikan ohi ajanut silminnäkijä kertoo MTV Uutisille nähneensä, että tiellä makasi henkilö, jonka vieressä oli pelastushenkilökuntaa. Tässä vaiheessa putoamisesta oli kulunut ilmeisesti jo hieman aikaa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja