Tämän gaalan punaisella matolla ei nähdä pastellisävyjä – katso rajut kuvat!

Mustaa nahkaa ja kiiltäviä niittejä vai pastellinsävyisiä pitsiunelmia? Kurkista Golden Gods -metalligaalan mustalle matolle ja poimi omaan tyyliisi sopivia vinkkejä tai kummastele hevinaisten uusimpia tyylivillityksiä.

Raskaaseen rokkiin ja metalliin keskittynyt Revolver-lehti palkitsi vuotuisessa Revolver Golden Gods Awards -palkintogaalassa vuoden 2012 menestyksekkäimpiä muusikoita. KISS-yhtyeen Gene Simmons vei ansaitun Gold God (suom. kultainen jumala) -pystin, kun esimerkiksi vuoden comeback-yhtyeen tittelin sai kannettavakseen Slipknot.

Vuoden solistin palkinnon vei ansaitusti Evanescencen vokalisti Amy Lee. Gaalaan saapuneet raskaan rokin kuningattaret nähtiin koko tapahtuman tematiikan kruunaten mustalla matolla varsin erilaisessa tyylissä kuin vaikkapa MTV Music Awards -tapahtumassa, joka on täynnä toinen toistaan värikkäämpiä poptähtiä.

Amy Lee nähtiin goottityylilleen uskollisena tummassa silmämeikissä sinivivahtein ja tummanpuhuvassa asussa. Lee on suunnitellut usein esiintymis- ja gaala-asujaan ja antanut ne vain jonkun toisen toteutettavaksi.

Aiemmin Gossip Girl -sarjassa nähty The Pretty Reckless -yhtyeen solisti Taylor Momsen, vasta tuore täysi-ikäinen, marssi paikalle tummassa pandamaisessa silmämeikissä yhtä kohtalokkaan näköisenä kuin yhtyeen keikoillakin. ja pukenut päälleen tuplaten uuspakanallista symbolia pentagrammia niin paidan kuin korunkin muodossa.

Momsen esiintyi gaalassa lavalla Marilyn Mansonin kanssa.

Vapaaottelija ja näyttelijä Gina Carano oli ehdolla Golden Gods -gaalassa ja kilpaili hevihenkisimmän urheilijan tittelistä. Nainen on aloitellut uraa myös näyttelijänä. Elokuvaohjaaja Steven Soderbergh ihastui vapaaottelukehien Caranoon niin, että halusi rakentaa hänen ympärilleen uusimman toimintaelokuvansa Haywire.

Yhdysvaltalaismalli Heidi Shepherd on omien sanojensa mukaan "juuttunut Barbie-nuken vartaloon, mutta täynnä metallia". Rokkarimisukaksi itseään kutsuva nainen saapui gaalaan Blade Runner -elokuvan henkeen tyylitellyissä meikeissä. Lyhyttäkin lyhyempi mekko paljasti roimasti reittä.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Getty Images, Wikipedia, Revolver, fanisivu Evanescenceville, fanisivusto Gina-Carano.org, Model Mayhem

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja