Tämä tanssi sai Risto Kaskilahden liikuttumaan

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa itsekin kilpaillut Risto Kaskilahti tietää millaista on esittää tähtioppilaan omaan henkilökohtaiseen tarinaan kytketty tanssi.

Tähtitansseissa nähtiin sunnuntaina 5. lokakuuta 2014 tansseja, jotka oltiin kiedottu kunkin tähtioppilaan herkkään muistoon tai henkilökohtaiseen tarinaan.

Näyttelijä Risto Kaskilahti tietää millaisen kokemuksen tämän vuoden kilpailijat ovat joutuneet käymään läpi tarinoita tanssien keinoin esittäessään. Riston oma henkilökohtainen tanssi vuonna 2012 kosketti aikanaan niin tanssijoita kuin yleisöä niin, että monet pyyhkivät sen jälkeen kyyneleitään.

Juice Leskisen Pyhä toimitus -kappaleen tahtiin tanssittu tango sai myös tanssituomarit sekä Kaskilahden itsensä liikuttumaan kyyneliin.

– Siinä aukaistiin arpia elämän tiukoista hetkistä – siitä tanssikin kertoi. Jotain sielusta aukesi, siksi liikutuin.

– Liikutuin myös siksi, että tanssi meni hyvin. Se oli hieno biisikin. Monet asiat osuivat silloin kohdilleen, mies muistelee hetkiään tanssikisassa.

Kaikkiaan näyttelijän muistot tanssikisasta on ruusuiset. Ainoat asiat, jotka jäivät harmittamaan Kaskilahtea, olivat harjoitteluajan puute ja jännityksen vaikuttaminen kisasuoritukseen. Näyttelijä neuvookin tämän vuoden tanssikokelaita rentoutumaan ja nauttimaan tilaisuudesta.

– Jännitin itse liikaa sitä tilannetta. Pitäisi pyrkiä kaikin tavoin nauttimaan siitä, että saa tanssia ja opetella tansseja mahtavien opettajien kanssa, hän ohjeistaa tämän vuoden tanssioppilaita.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat