Mainos

Talvimorsiamen uusi look

Helmikuun muuttumisleikkiin saapui riihimäkeläinen Mari Hapulahti, joka sai Helmen muuttumistiimin käsittelyssä uuden lookin häitään varten.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Päivä alkoi, kun kampaaja Toni Immo pääsi käsiksi Marin hiuksiin. Toni laittoi Marin hiusten tyveen vaaleita, ohuita raitoja ja latvat saivat kirkastavan vaalennuspesun. Lopuksi kaikki hiukset saivat talvimorsiamelle sopivan jääkukka-sävyn. Toni tasoitti Marin pitkät hiukset leikkaamalla kuolleet latvat pois.

Tämän jälkeen Marin hiuksiin saatiin volyymia lämpörullilla. Rullat loivat myös hyvän pohjan kiharakampaukselle. Meikkitaiteilija ja kampaaja Riia Koivisto loi Marin pitkistä hiuksista upean kiharakampauksen. Mari oli lähdössä Fidzille viettämään salahäitään ja rennot kiharat sopisivat hiekkarannalle upeasti.

Meikki syntyi Riian taitavissa käsissä helposti. Sekä Fidzin trooppisessa ilmastossa että Suomen pakkasissa meikkipohja on kaiken a ja o. Sekä kampauksen että meikin tarkoitus oli olla suhteellisen luonnollinen ja ennen kaikkea helppo tehdä itse.

Muuttumisleikin jälkeen hymyilevä Mari nautti shoppailusta Helsingissä ja romanttisen illan tulevan miehensä kanssa Hotelli Linnassa.

Löydät kaikki Marin meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei ja terveiset Riihimäeltä!

Ensinnäkin kiitokset koko paikalla olleelle Helmen porukalle; Tonille, Riialle, Viljalle ja Tommille. Oli mahtava yllätys tulla kutsutuksi muuttumisleikkiin talvimorsiamena. Harmi vaan, että koska häätkin päätettiin viettää kahden kesken salassa muilta, niin en päässyt hekumoimaan ennalta muuttumisleikistäkään.

Pieni alkujännitys karisi nopeasti aamupalan aikana, kun huomasin, kuinka mukavien tyyppien joukkoon olin päässyt. Oli helppo vaan nauttia päivästä ja hemmottelusta.

Toni sai täysin vapaat kädet hiusten suhteen eikä lopputulokseen voi olla muuta kuin tyytyväinen. Riialta tuli loistavia vinkkejä meikin suhteen ja niitä on nyt yritetty toteuttaa.

Päivän tärkeimmät opit sain hiusten laitosta ja nimenomaan hääkampauksen tekemisestä. Muutaman harjoittelukerran jälkeen kiharoiden teko suoristusraudalla jo onnistuu ja tuntuu oikeasti siltä kuin olisin saanut valtavasti lisää hiuksia päähäni. Samalla opin käyttämään hiusta suojaavia aineita oikein käsitellessäni hiuksiani. Kampauksen muuttumisen myötä olokin tuntuu paljon, paljon naisellisemmalta ja varmemmalta kuin aiemmin. Ja eiköhän Riian yksinkertaisten neuvojen avulla onnistu se hääkampauksenkin teko Fidzillä ihan itse. Rullat, suoristusrauta ja muutama pinni...niillä se syntyy! Testattu on!

Ihanan päivän päätteeksi matka maikkarin studiolta veikin sitten hotelli Linnaan ja keskustaan shoppailemaan. Päivä oli täydellinen, kun sain vielä tulevan puolisonikin illalla töiden jälkeen seuraani hotelliin. Muuttumisleikki ja siinä tehty hääkampaus sai meidät havahtumaan siihen, kuinka lähellä H-hetkemme onkaan ja samalla alkoi pieni jännitys matkan ja häiden onnistumisesta hiipiä mieleen.

Kiitokset koko poppoolle vielä kerran!

Terveisin Mari

Teksti: MTV3/Helmi/Vilja Rydman

Kuvat: Tommi Penttinen, Vilja Rydman

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.