Tältä näyttää pelkästään lapsia varten kehitetty tabletti

Teknologiajätti Samsung on julkistanut Galaxy Tab 3 Kids -tabletkoneen, joka on suunniteltu lapsia varten.

Laitteeseen on ympätty oppimiseen suunniteltuja työvälineitä sekä vanhempien toivomia turvaominaisuuksia.

- Lapset käyttävät nykyään teknologiaa enemmän kuin koskaan aiemmin. Näimme mahdollisuuden luoda intuitiivisen, lapsiystävällisen ja hauskan käyttökokemuksen interaktiivisella ja opettavaisella sisällöllä täytettynä, todetaan Samsungilta.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Galaxy Tab 3 Kids -tablettiin on ladattuna Googlen Android-käyttöjärjestelmän suosituimpia lastensovelluksia. Sisältönä löytyy opetussovellusten lisäksi pelejä, viihdettä ja sähkökirjoja.

Vanhemmat pystyvät määrittelemään asetuksista, mihin sovelluksiin heidän lapsillaan on pääsy. Vanhemmat voivat myös kontrolloida laitteen käyttöä säätämällä halutun mittaisia käyttöaikoja. Kun määritelty aika on kulunut umpeen, laite vaatii antamaan salasanan lukituksen poistamiseksi.

Tablettiin on saatavilla Kids Case -kotelo, jonka avulla reunoista saa paremman otteen. Kotelon mukana tulee myös kosketuskynä piirtämistä varten.

Laite tulee markkinoille Euroopassa syksyn aikana. Hinnasta ei ole mainintaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja