Tältä näyttää lapsen saanut Natalie Portman nyt

Vastikään lapsen saanut Natalie Portman on yhtä hoikassa kunnossa kuin ennen raskauttaan. Tähti tavattiin kuntoilemasta kotinsa edustalta.

Vastikään ensimmäisen lapsensa synnyttänyt näyttelijä Natalie Portman on jo alkanut treenata kunnolla, vaikka synnytyksestä on vasta muutama kuukausi aikaa, Daily Mail paljastaa. Kesäkuussa Aleph-poikansa saanut tähti tavattiin kotinsa edustalla treeniasuun pukeutuneena. Tähden punakka iho paljasti, että Portman oli ulkoillut varsin tehokkaasti. Näyttelijän vartalosta ei voisi uskoa, että synnytyksestä on vain vähän aikaa, sillä Portman on yhtä hoikka kuin ennenkin.

Portman näyttää nauttivan kotielämästä täysin rinnoin. Näyttelijä kieltäytyi vastikään roolista Adaline-elokuvassa, jonka ajateltiin olevan Portmanin ensimmäinen roolityö synnytyksen jälkeen. Roolin otti sittemmin vastaan Katherine Heigl.

Portman kertoi alkuvuodesta odottavansa äitiyttä innoissaan. Tanssija Benjamin Millepiedin kanssa kihloissa oleva näyttelijä sanoi, että hänen tehtävänsä on olla lapselle eräänlainen suojelija.

– Minun täytyy suojella häntä kaikelta turhuudelta ja asioilta, jotka estävät keskittymästä siihen, mikä on oikeasti tärkeätä, Portman kertoi.

Portman on tunnettu paitsi vaikuttavista roolisuorituksistaan, myös älystään. Hän on opiskellut psykologiaa Harvardin yliopistossa.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja