Tältä näyttää äijäbaletti! Nuorin jäsen 59-vuotias: "Vanhat äijätkin voivat tanssia balettia"

5:49

Talent Suomi -Sarjan ensimmäisessä jaksossa nähdään äijäbalettia.

Talent Suomi starttaa näyttävin esityksin MTV3-kanavalla 2. helmikuuta alkaen. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa äijäbalettiryhmä En Ala.

Äijäbalettiryhmä perustettiin Suomi–Venäjä-seuran Oulun osaston toimesta vuonna 2008, kun idea humoristisesta balettiryhmästä syntyi.

Ensimmäinen esiintyminen oli seuran pikkujouluissa joissa Äijäbaletin Joutsenlampi hurmasi yleisön. Äijäbaletti tukee seuran tavoitteena olevaa ystävyystoimintaa muun muassa esiintymällä Venäjällä säännöllisin väliajoin. Suurin osa tanssijoista on eläkkeellä olevia miehiä, ja ryhmä esiintyy myös vanhaikodeissa ja häissä, vaikka aina varoitteleekin, ettei heitä kannata kutsua pilaamaan häitä.

Ryhmällä on keikkoja lähes 30 vuodessa ja määrä vain kasvaa. Äijäbalettiryhmästä on tehty myös dokumenttielokuva nimeltä Joutsenveljet.

Pääseekö äijäbaletti jatkoon? Katso esitys ennakkoon ylhäältä!

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 2.2. klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja