Mainos

Taloussanomat ja Ilta-Sanomat yhdeksi toimitukseksi

Sanoma yhdistää verkkolehtenä ilmestyvän Taloussanomien ja iltapäivälehti Ilta-Sanomien toimitukset yhden johdon alle. Taloussanomista vähennetään väkeä.

Järjestely on osa Sanoman uusi yt-neuvotteluja. Taloussanomien 35 hengen henkilöstöstä on määrä vähentää 14. Ilta-Sanomilla on noin 200 ihmisen henkilöstö.

Sanoma Newsin toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen mukaan Taloussanomien ilmestyminen verkkolehtenä jatkuu ja se säilyy omana brändinään. Vastaavanlaisista yhdistelmistä on hänen mukaansa ollut hyviä kokemuksia Ruotsissa ja Norjassa.

Palkankorotuksia ei peruta

Pentikäisen mukaan Sanoma ei ole esittämässä sovituista palkankorotuksista tinkimistä tai niiden lykkäämistä, vaikka sitäkin harkittiin. Lomapalkan leikkaus ilman korvausta merkitsee silti käytännössä palkanalennusta.

Lomarahan leikkaus olisi voimassa siihen asti, kunnes yhtiön tulos on kahtena kvartaalina parempi kuin vuotta aiemmin, Pentikäinen sanoi. Tänä vuonna Sanomissa vaihdettiin lomarahat ylimääräiseksi vapaaksi, mutta ensi vuonna lisävapaita ei haluta antaa.

- Organisaatio on supistunut lähtöjen takia, joten meidän on erittäin vaikea vaihtaa lomarahoja vapaiksi toista kertaa, Pentikäinen perusteli.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.