Tällaista seksiä jokaisen pitäisi kokeilla – katso lista!

Paras tapa vähentää stressiä, pysyä terveenä ja säilyttää vahva parisuhde on huolehtia, että seksielämä on kohdillaan. Kokeile näitä vinkkejä!

Seksi pysyy kiinnostavana, kun omia tottumuksia maustaa silloin tällöin uusilla ideoilla. AVA kokosi yhteen vinkit, jotka tuovat kaivattua piristystä vällyjen väliin.

Pikaiselle seksille on aina aikaa

Seksiä ei aina tarvitse harrastaa pitkän kaavan mukaan, vaan joskus nopea hetkikin riittää. Siihen vaaditaan vain oikea asenne.

Kun ilmaiset fyysisesti haluavasi kumppaniasi, läheisyys säilyy suhteessanne. Käytä tilanteita hyväksi! Jos lapset ovat esimerkiksi isovanhempien luona, ehdota kumppanillesi nopeaa sänkysessiota. Edes vaatteita ei tarvitse riisua! Lisäksi nopeassa sessiossa riittää muisteltavaa ja unelmoitavaa päiväkausiksi.

Parhaat ajat eivät ole pelkkää menneisyyttä

Muistatko, kun suhteenne alkuaikoina olitte niin ihastuneita toisiinne, ettette jaksaneet odottaa makuuhuoneeseen pääsyä vaan saatoitte ruveta puuhiin erikoisissakin paikoissa?

Ensi kerralla, kun olette ulkona, valmistaudu etukäteen ja pue yllesi seksikkäät alusvaatteet. Kun auto on turvallisesti parkkeerattu autotalliin, yllätä kultasi ja viettele hänet niin kuin ennen. Ero on siinä, että tällä kertaa tiedät täysin, mikä saa kultasi innostumaan.

Pelaatkaa pelejä

Joskus on vaikea suostutella kumppani kokeilemaan uusia asioita. Jos olette jämähtäneet perinteiseen lähetyssaarnaaja-asentoon pimeässä makuuhuoneessa, on aika keksiä jotakin uutta.

Vieraile seksikaupassa tai tutustu aiheesta kertovaan kirjallisuuteen. Kokeile hauskoja pelejä, kuten "seksinoppia", joissa heität noppaa ja teet, niin kuin se käskee. Vaihtoehtoisesti voitte antaa toisillenne seksikuponkeja, jotka oikeuttavat tiettyihin aktiviteetteihin, kun toinen sitä haluaa. Muista, että seksin tulisi olla hauskaa!

Tee aloite

Aina ei tarvitse odottaa, että mies ehdottaa seksiä. Monet pitkässä parisuhteessa elävät miehet toivoisivat, että nainen tekisi joskus aloitteen.

Kuntoilkaa yhdessä

Kuntoilu voi saada miehen todella kiihottuneeksi. Yhdessä kuntoilu on aina mukavampaa kuin yksinäinen hölkkä juoksumatolla. Lisäksi miehen kroppa sisältää kuntoilun jälkeen androstenonia, joka nostattaa naisen haluja.

Osoita kiintymystä – julkisesti

Rakastat miestäsi, joten näytä se myös julkisesti. Se voi olla yllättävänkin kiihottavaa teille molemmille.

Pidä häntä kädestä, hiero hänen niskaansa tai salaisesti purista hänen polveaan pöydän alla. Tiedät, mistä miehesi pitää, joten älä pelkää toteuttaa hänen toiveitansa. Saattaa käydä niin, ettette malta odottaa, että pääsette kotiin!

Sovintoseksi

Monet miehet ovat sitä mieltä, että sovintoseksi on seksiä parhaimmillaan. Totuus on, että ison riidan jälkeen voi olla vaikeaa ruveta harrastamaan seksiä. Viha on kuitenkin intohimoinen tunne, joten sen voi kanavoida myös seksuaaliseen energiaan.

Ensi kerralla kun sinä ja kumppanisi riitelette, muista, että erimielisyydet voi sopia myös sängyssä. On hyvä idea säilyttää läheisyys myös huonoina hetkinä.

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja