Tällaista on uimapukumuoti tänä kesänä – katso kuvat!

Kesän 2012 uimapukumuoti on täynnä pirteitä yllätyksiä. Jokainen nainen voi tänä kesänä kokeilla rajojaan erityisen persoonallisten uimapukumallistojen ansiosta.

Uimapuvut ovat tänä vuonna nousemassa entistä vahvemmin viime vuosista poiketen bikinien rinnalle. Tänä kesänä trendikäs nainen voi valita bikinien sijaan ylleen myös pirteän uimapuvun. Helmi otti selvää, miltä näyttävät muodikkaimmat uimapuvut tänä kesänä.

Tropiikin herkullisia sävyjä

Trooppiset kuosit ovat tämän kesän ykköstrendien eliittiä ja missä muualla tämä näkyisi paremmin kuin juuri uimapuvuissa? Tarjolla on valtava määrä kirkkain värein koristeltuja uimapukuja, joissa hallitsevat erilaiset viidakosta ja kesäisestä niitystä muistuttavat kuosit.

Jos värien käyttöä tavallisesti arkailee, on juuri uimapuvun kohdalla helppo siirtyä hieman tuntemattomammille vesille. Kun uima-asun kanssa ei tavallisesti yhdistetä sen kummempia asusteita, on asumokalta helppo säästyä – eikä väreissä näytä todennäköisesti aivan kanarialinnultakaan.

Upeaa oranssia

Oranssi on yksi tämän kesän trendikkäimmistä väreistä ja rohkea sävy onkin jopa yllättävällä tavalla raivannut tiensä arempienkin pukeutujien vaatekaapin hyllyille. Uima-asu on vaatekappale, jonka kohdalla räväkkä valinta on helppo tehdä – jokainen voi tänä kesänä valita ylleen ainakin uimarannalle pirteää ja trendikästä oranssia!

Oranssi väri on siksi monelle mieluinen, että siitä on tällä hetkellä tarjolla hurjasti eri sävyjä. Korallinväristä kirkkaaseen neonoranssiin vaihtelevien sävyjen väliltä jokaisen on helppo löytää oma suosikkinsa.

Näyttäviä röyhelöitä

Röyhelöt ovat tänä kesänä erityisen trendikkäitä juuri uimarannalla. Maailmantähtiä on jo pitkin kevättä bongailtu erilaisin röyhelöin tai hapsuin koristelluissa uimapuvuissa.

Näyttävät yksityiskohdat uimapuvussa ovat naiselle oiva työkalu korostaa oman vartalon parhaita puolia. Nyrkkisääntönä on hyvä pitää sitä, että mitä enemmän haluaa tiettyä kohtaa vartalostaan korostaa, sitä näyttävämpiä asusteita sen rinnalle kannattaa tuoda.

Paljastavia yksityiskohtia

Tänä kesänä bikinien ja uimapukujen välinen raja hämärtyy. Tarjolla on suuri määrä uima-asuja, joissa leikitellään uimapuvun asettamissa rajoissa ihon paljastamisella. Tänä kesänä napa saa näkyä – myös uimapuvussa!

Trendikkäimmissä pintaa paljastavissa uimapuvuissa on leikitelty eri materiaaleilla. Esimerkiksi Aimerin tämän kesän mallistossa erilaiset pitsiyksityiskohdat on yhdistetty tyylikkäästi joustavaan materiaaliin.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja