Tällaista on bikinimuoti tänä kesänä – katso kuvat!

Tänä kesänä bikinimuoti on rohkeaa. Tarjolla on paljon sekä yksivärisiä värikkäitä malleja että kuosillisia kirjavia bikineitä laidasta laitaan.

Tämän kesän trendikkäimmät sävyt on poimittu tropiikin väriloistosta. Värien leikki näkyy myös kesän raikkaassa bikinimuodissa.

Hyvästit perinteisille bikineille

Vaikka klassikkobikinit säilyttävät asemansa bikinisuosikkien joukossa vuodesta toiseen, on tänä kesänä jos joskus oiva mahdollisuus kokeilla jotain aivan uutta.

Tarjolla on hurja määrä erilaisia bikinimalleja, joista jokainen voi löytää omalle vartalolleen sopivimman mallin. Bikiniyläosan tai -alaosan yksityiskohdat korostavat haluttua osaa kehosta. Oikean mallisilla bikineillä on siis mahdollista korostaa parhaita puoliaan.

– Bikinien ja uimapukujen koristeina voidaan nähdä röyhelöitä, rusetteja ja erilaisia kangassuikaleita, Cubuksen markkinointikoordinaattori Mia Karras kertoo.

Kesän bikinit säteilevät väreissä

Kirkkaat värit ovat tänä vuonna muodin avainsana. Tämä näkyy vahvasti myös kesän pirteissä bikiniuutuuksissa.

– Kevään ja kesän muotivärit näkyvät myös bikineissä: koralli, poltettu oranssi, ultramariini, lila, sitruunankeltainen ja minttu, Karras jatkaa.

Kaikki värit eivät kuitenkaan ole suinkaan kirkkaita. Myös pastellinsävyt ovat nimittäin lyömässä itseään jälleen läpi myös bikinirintamalla.

–Väreinä suosittuja ovat vaaleat pastellin sävyt, jotka korostavat rusketusta, Gina Tricotista kerrotaan.

Bandeau-bikinit suojaavat käyttäjää rusketusraidoilta

Decolteen ylittävät, kaulan taakse sidottavat bandeau-bikinit ovat tänä kesänä erityisen trendikkäät. Bikinimallin etuna on se, että perinteisiä rusketusraitoja ei olkaimien tavanomaiselle kohdalle jää.

– Bikinimalleista suosituimpia ovat perinteiset kolmiobikinit, sekä bandeau-bikinit, joilla vältetään olkainten rusketusrajojen syntyminen, Gina Tricotista kerrotaan.

Trooppiset kuosit ovat trendikkäitä

Kesämekoissa komeilevat raikkaat trooppiset kuosit ovat raivanneet tiensä myös bikinimallistoihin. Aurinkoinen uima-asu ei vaadi kantajansa asulta sen kummempia asusteita, vaikka bikineissä rannalla vietettäisiin koko päivä.

– Kuviot ja kuosit ovat tyyliltään eksoottisia ja trooppisia, mikä näkyy erityisesti kirkkaissa väreissä ja kukkakuvioissa, Karras tarkentaa.

Kuoseja maailman eri kolkista

Etniset kuviot näkyvät kesän bikinimallistoissa vahvoina. Eri maanosien tunnusmerkeiksi muodostuneet kuosit koristavat tänä kesänä eri mallisia bikineitä.

– Mallistosta löytyy trendikästä inka-kuviota, eläinprinttiä ja rokkimimmeille pääkalloja, Gina Tricotista kerrotaan.

Rohkean naisen bikinit mukailevat eläinkuosia

Eläimennahkaa mukailevat kuosit ovat tänä kesänä trendikkäitä niin kuin rannallakin. Myös kesän bikinimallistoista löytyy paloja villistä luonnosta jäljitelmäkuosien muodossa.

Käärmeennahka ja leopardikuosi ovat perinteisesti eläintennahkaa jäljittelevien kuosien vakionimiä. Nyt rohkeimmat naiset valitsevat ylleen villiä viidakkokuosia myös rannalle.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Cubus, Gina Tricot

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja